Eddig elég r. ibancosan viselkedtem, mert folyton részeg voltam, és emiatt ábrándult ki belőlem egy srác vélhetően. Ha megváltozom/ nem iszom annyit, szerintetek lehet még valaha esélyem nála?
Szerintem nem, de én várlak sok szeretettel. :*
19/L
Sok embernek bejönnek az ilyen lányok, viszont akinek nem(én is ilyen vagyok) az általában menekül előlük. Nagyon visszataszító tud lenni egy ilyen partip..csa.
Nem tudom, mit értesz az alatt hogy r.bancosan viselkedtél, de van az a pont ami után már a büdös életbe sem. De aztán az is lehet hogy csak te gondolod túl és a srácnak nincs is baja veled.
hát nem tudom... ezt csak az egyik lehetséges indoknak tartom, hogy miért nem érdeklem már őt:( szerintem ez biztos komplikáltabb. igazából valami olyasmi történt, hogy nem jöttek össze a dolgaink hülyeségek miatt, emiatt folyton ittam, és volt, hogy csak úgy rámásztam emberekre, akik amúgy nem is érdekelnek engem, és ezek mindenki előtt történtek.
szóval szerintem ez csak súlyosbított az egészen... na mindegy, elég reménytelennek tűnik már ez :D
Már csak az a kérdés, hogy képes vagy-e megkomolyodni?
Idáig úgy néz ki, hogy a "probléma->jöhet az üveg" módszert használod mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!