Egy ilyen férfinak lehet valaha barátnője?
Kicsit nehezebb lesz de tuti h letezik olyan aki pont az olyanokat szereti mint te, es meg lehet h kozel is lakik hozzad ;)
Ne add fel..:)
Érdemes-e megpróbálni?
Hát nézd, ha nem próbálod meg, nem történik semmi. Ha megpróbálod, vagy történik valami, vagy nem. Akkor, szerinted?
Első köszi a biztatást! :)
Második nem tudom mi az amit le kellene még írnom... Azt meg végképp nem értem, hogy mit értesz az alatt, hogy nem tudtál meg semmit? Le írtam, hogy merre lakom, a magasságom.
Miquel!
Próbálkoztam már én sokszor szinte mindig elmegyek koncertekre ha van rá lehetőségem és vannak is helyes csajok csak hát mint írtam a magasságom... Sokszor az a baj, hogy ha vannak is olyanok akiknek még nincs senkijük akkor vagy magasabbak vagy idősebbek vagy nem épp az átlagos testsúlyúak... Jó persze nem azt mondom, hogy fogpiszkáló alakú legyen a csaj sőt kifejezetten szeretem a teltebb lányokat de azért ne 100+ kilós legyen már. A másik nagy gond, hogy sokszor nem magukban vannak hanem minimum párban járnak a barátnőjükkel és hiába tetszik a lány bunkóság lenne oda menni hozzá ha ép beszélget a barátnőjével... Egyébként tavaly nyáron majdnem sikerült odamennem valakihez csak még nem volt elég bátorságom. Szegény lány láttam, hogy ott áll magányosan egy fa mellet ráadásul kb akkora magasságú lehetett mint én. Ha kicsit több lett volna bennem akkor simán odamegyek csak az a baj, hogy mire megjött volna a bátorságom addigra eltűnt.. Azóta is bánom, hogy nem léptem hamarabb... :(
LOL XDD
Igen tudom, hogy lesz jövő héten remorse Ózdon az olvasóban csak az a baj, hogy van egy betegségem amivel járnom kell Debrecenbe és pont aznap kell mennem szóval nem tudok ott lenni. Meg tavaly december 27.-én voltam Ózdon mert volt valami évzáró gondoltam hú de jó lesz leszünk egy csomóan meg elég olcsó a belépő is... Hát talán abban a a buliban csalódtam a legnagyobbat meg az igazság, hogy a remorse dobosa tuti, hogy nem százas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!