Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt vele vajon?
Hosszú lesz, szóval kérem csak azok írjanak, akik elolvasták!
Tudom, ezt leginkább csak ő tudná megmondani, de:
Egy éve a párom (ő a férfi) megismert egy nőt a munkahelyén. Egyre jobban jóba lettek, együtt jártak melózni, többször hazudott vele kapcsolatban, találkoztak úgy, hogy én nem tudtam róla, csak utólag, stb. Egyszer voltunk hármasban szórakozni és úgy tűnt izzik köztük a levegő, velem alig foglalkozott, őt akarta átölelni, nekem a kezem se fogta meg előtte (a csaj előtt). Valahogy jött ez a megérzésem a megcsalással kapcsolatban és már képtelen voltam eltitkolni előtte, hogy fáj, amit művelnek. Sokat veszekedtünk, én féltékeny lettem, ő meg csak azt szajkózta, hogy jóba vannak csak, higyjem el, nem jön be neki a nő. El akartam hagyni emiatt és közeledni kezdtem a kollégám felé én is, de észbe kaptam, hogy akkor én se lennék különb, szóval én azt lezártam, nem történt semmi. Beszéltünk erről, elmondtam a véleményem a csajjal való dolgairól és hogy ennek hatására megtetszett a kollégám, aki udvarolt, szóval én őszintén bevallottam neki mindent. Ő továbbra is csak azt szajkózta, hogy sosr volt semmi a kolléganőjével, de megérti, hogy miért érzek úgy ahogy.. és akkor ezt mondta (ami a mai napig nem megy ki a fejemböl): Azt is megbocsájtanám, ha megcsaltál volna azzal a kollégáddal. Nekem ez úgy jött le, hogy bűntudata van a nő miatt és ezért nem bánná, ha visszacsalnám. Legalábbis szerintem egy normális önérzettel rendelkező ember ilyet nem mondana, ha nem lenne vaj a füle mögött.
Végül nagy nehezen tovább léptem a dolgon, úgy-ahogy és mostmár nincs ez az érzésem, de a nő még mindig képben van.
A kérdésem most azért írtam ki, mert nemsokára összekötjük az életünket és kiköltözünk külföldre, de elbizonytalanít a tudat, hogy mivan, ha volt (van?) valami. Én olyannal nem házasodnék össze, aki ilyen gerinctelen módon képes lenne átverni, de nem tudom biztosra és ez megőrjít. Tudom, hogy ti itt ezt nem tudhatjátok, de mit tehetnék? Szerinte túlreagálom az egészet és mindent csak beképzelek erről a dologról, de én valamiért nem hiszem...
Köszönöm annak, aki elolvassa és értelmesen válaszol.
Szerintem ültesd le és mond neki azt, hogy mindent meglehet beszélni, meg meglehet bocsájtani, de egy valamit nem tudsz tolerálni, és az a hazugság. És hát volt az a dolog a kolléganőjével, és érzed, hogy volt ott valami sunyulás...bizonyítani nem tudod, de érzed, hogy nem kerek a történet.
Kérd meg, hogy tiszteljen meg annyival, hogy nem rögtön hazugságra építi a közös életeteket és őszintén elmondja, hogy mi volt, mert amíg nem tudod biztosra, időközönként ez vissza-visszatér a fejedbe, és nem hagy nyugodni a dolog...képtelen vagy lezárni! Biztosítsd arról, hogy nem lesz semmi baj, csak adja meg neked végre valahára a lelki békédet és mondja el...oké, hogy fizikálisan mondjuk nem történt semmi, de mi volt az érzelmekkel? Bejött neki? Tetszett neki? Elgondolkozott azon, h elhagyjon -e érte? A nő tett konkrét ajánlatot? Ha te nem lennél összejött volna vele? A bulin miért volt távolságtartó veled?
Kérdezz rá mindenre, amit tudni akarsz...mond meg, h ha nem akarja újra és újra ezt a sztorit hallgatni tőled x időnként,akkor szíveskedjen elmondani mi a P É K F A S Z A volt, azt is mesélje el részletesen ami szerinte semmi nem volt...
Aztán, ha esetleg mégis kiderülne valami szarság, hát nyilván te döntöd el, hogy megbocsájtod -e vagy sem...
Tudom nem szép dolog ez a beetetős, meg "nyugi nem lesz semmi baj" szöveg, de muszáj tenni valamit, hogy az ember megtudja az igazságot, mert ehhez joga van mindenkinek!
Drukkolok, hogy semmi olyan ne derüljön ki, és azért is hogy megnyugodjon a lelked végre! :)
Hát ha szex nem is, de csók már tuti volt közöttük. Az én exem ugyan ezt csinálta velem, szóról szóra minden stimmel, amit leírtál. Hogy neki nem jön be a csaj, van pasija, különben is hogy néz ki... Aztán kiügyeskedtem, hogy be tudjak lépni a Facebookjába és fény derült az igazságra: kavartak, de a csaj mégsem akarta otthagyni a pasiját az exemért. Azért nem dobott, mert szórakozni azért még megtartott volna.
Egy dolgot jól megtanultam ebből. Ne azon rágódj, hogy megcsalt-e vagy sem, mert ez úgysem fog kiderülni biztosra. Abba gondolj bele, hogy szükséged van neked egy ilyen pasira? Így akarsz mellette lenni, hogy szétparázod magad? Mert megbízni nyilván nem lehet benne, minden jel erre mutat. Most a kolléganője, utána majd egy másik nő, majd egy újabb és újabb... Kell ez neked?
#11, #12
Lejátszottam vele ezt egyszer. Próbáltam higgadt lenni és elmondtam, hogy csak az igazat szeretném tudni. Azt is mondtam, amit írt az egyikőtök, hogy én megértem, hogy hosszú párkapcsolatban ez megesik és igazából ezt tényleg őszintén tudom írni, hogy megbocsájtottam volna neki, mert természetes dolog. Mint ahogy az is (kellene hogy legyen), hogy viszont ha nem akarunk a másik féltől semmit és ha ez fáj a párunknak, akkor meg tudjuk szakítani a kapcsolatot azzal, aki "csak" megtetszett nekünk, mert nem ér annyit, hogy a hosszú boldog párkapcsolatot kidobjam a kukába ezért. Szóval elmondtam ezt neki, de nem jutottam előre vele. Mindig csak ugyanaz a szöveg, még bűntudatom is volt egy darabig, hogy én vagyok a hisztis, féltékeny liba, aki nem hisz a párjának, de csak ott van bennem ez a gyomorgörcs.
Egyébként ezt nem írtam, bár fontos lehet, hogy beszéltem a nővel, mert ugye néha azért találkoztam vele, ő is azt állítja, hogy nincs köztük semmi, mert sose kéne neki a párom. Amikor kérdeztem, hog miért nem, arra csak annyit reagált, hogy csak mert nem. Szóval adtunk a sz.nak egy pofont ezzel is. Tudom, nem volt okos dolog tőlem megkérdezni a nőt erről, de hát kétségbe voltam esve...
Ha nem csalt meg akkor belezugott.
Ez a nem fogja meg a te kezed a masik csaj elott a leggyanusabb. Ilyet csak olyan tesz aki azt akarja mutatni hogy nincs bezarva minden ajto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!