Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt vele vajon?
Hosszú lesz, szóval kérem csak azok írjanak, akik elolvasták!
Tudom, ezt leginkább csak ő tudná megmondani, de:
Egy éve a párom (ő a férfi) megismert egy nőt a munkahelyén. Egyre jobban jóba lettek, együtt jártak melózni, többször hazudott vele kapcsolatban, találkoztak úgy, hogy én nem tudtam róla, csak utólag, stb. Egyszer voltunk hármasban szórakozni és úgy tűnt izzik köztük a levegő, velem alig foglalkozott, őt akarta átölelni, nekem a kezem se fogta meg előtte (a csaj előtt). Valahogy jött ez a megérzésem a megcsalással kapcsolatban és már képtelen voltam eltitkolni előtte, hogy fáj, amit művelnek. Sokat veszekedtünk, én féltékeny lettem, ő meg csak azt szajkózta, hogy jóba vannak csak, higyjem el, nem jön be neki a nő. El akartam hagyni emiatt és közeledni kezdtem a kollégám felé én is, de észbe kaptam, hogy akkor én se lennék különb, szóval én azt lezártam, nem történt semmi. Beszéltünk erről, elmondtam a véleményem a csajjal való dolgairól és hogy ennek hatására megtetszett a kollégám, aki udvarolt, szóval én őszintén bevallottam neki mindent. Ő továbbra is csak azt szajkózta, hogy sosr volt semmi a kolléganőjével, de megérti, hogy miért érzek úgy ahogy.. és akkor ezt mondta (ami a mai napig nem megy ki a fejemböl): Azt is megbocsájtanám, ha megcsaltál volna azzal a kollégáddal. Nekem ez úgy jött le, hogy bűntudata van a nő miatt és ezért nem bánná, ha visszacsalnám. Legalábbis szerintem egy normális önérzettel rendelkező ember ilyet nem mondana, ha nem lenne vaj a füle mögött.
Végül nagy nehezen tovább léptem a dolgon, úgy-ahogy és mostmár nincs ez az érzésem, de a nő még mindig képben van.
A kérdésem most azért írtam ki, mert nemsokára összekötjük az életünket és kiköltözünk külföldre, de elbizonytalanít a tudat, hogy mivan, ha volt (van?) valami. Én olyannal nem házasodnék össze, aki ilyen gerinctelen módon képes lenne átverni, de nem tudom biztosra és ez megőrjít. Tudom, hogy ti itt ezt nem tudhatjátok, de mit tehetnék? Szerinte túlreagálom az egészet és mindent csak beképzelek erről a dologról, de én valamiért nem hiszem...
Köszönöm annak, aki elolvassa és értelmesen válaszol.
Azt is megbocsájtanám, ha megcsaltál volna azzal a kollégáddal. Nekem ez úgy jött le, hogy bűntudata van a nő miatt és ezért nem bánná, ha visszacsalnám. Legalábbis szerintem egy normális önérzettel rendelkező ember ilyet nem mondana, ha nem lenne vaj a füle mögött.
1. lehet, de az is lehet, hogy nem csalt még meg, de örülne, ha te őt igen, és akkor lenne ok a szakításra, örömmel elengedne téged.
2. még csak most házasodtok? én az elején azt hittem, ez vmi. régi kapcsolat már köztetek.
mert ha még az út elején jártok, de így viselkedik, az gáz.
őrülten szerelmesnek kéne lennie beléd, örülnie kéne annak h. hozzámész, kényeztetnie, szeretgetnie kéne, nem mással cicázni.
3. én nem mennék hozzá, és külföldre sem vele.
lehet, h. ott is összehaverkodik vkivel, és ott maradsz egyedül vhol külföldön.
4. én nem tudnék ebben a pasiban már bízni.
egyértelműen nem szerelmes beléd, és vaj lehet a füle mögött.
1. többször hazudott vele kapcsolatban ( ha csak barátok miért titokban találkoznak)
2. őt akarja ölelgetni, mikor ott vagy mellette ( érdekes új szokás lehet,hogy a párunk barátjait ölelgetjük és jobban foglalkozunk velük,mint a párunkkal,persze nem kell a szerelmünkre rátapadni..de na)
3. nem bánja,ha megcsaltad volna ( gondolom fordítva is ezt szeretné hallani)
4. megérti,hogy miért érzel úgy ( ennek ellenére,nem változtat a dolgon)
Az ember ma már szem rebbenés nélkül tud hazudni, hogyan tudnál egy olyan emberrel lenni,akiben nem bízol?
És a titkos találkozókkal mi lett, amik később derültek ki? Én erre kiakadnék, hogy miért kellett eltitkolni. :/
Fura egy helyzet.. Én már a bulizós résznél összevesztem volna a pasival, hogy miért nem inkább velem foglalkozik többet. Együtt érzek veled, mert már velem is volt hasonló... Rossz érzés. :/
Hát, 5 éve vagyunk együtt, 8 éve ismerjük egymást, végül is régi kapcsolat ez már köztünk. (Tudom háttal nem kezdünk mondatot :))
Én már nem tudom mit gondoljak. Azért vacillálok ennyire, mert mivan ha nem csalt meg és elengedem, akkor b..zhatom (már elnézést), de ott motoszkál és zizeg az agyam egy zugában, hogy ha meg mégis, akkor nem akarok vele lenni. Tudom bizalom, meg miegymás, de engem csaltak már meg és csak úgy nem tudok már mindent bemondásra elhinni.
Talán igazad van kedves első válaszoló, nem kéne vele mennem sehová sem, ha másért nem, hát azért, mert a bizalom egy része már nincs meg, anélkül meg mi értelme.
Közben jöttek új válaszok. Köszönöm mindenkinek.
A találkozókkal kapcsolatban ő szólta el magát, azt mondja csak beszélgettek, nem volt semmi, nem az esete a nő, de mondani bárki tud bármit. Meg most ki mondaná el a másiknak, hogy megtetszett valaki? Mondjuk én elmondtam, de én túl őszinte vagyok mindig mindenben... Szóval fogalmam sincs. Ha azt nézem, teljesen más a nő, mint én, külsőre és belsőre is, olyan akiről én se feltételezném, hogy bejönne a páromnak, de ez nem is számít igazán.
nem is az a kérdés igazán, h. megcsalt-e.
azt már lehet, h. tutira sosem tudod meg.
a lényeg, h. nem szerelmes beléd, de szerintem igazán nem is szeret,nem is tisztel.
és akkor miért maradnál egy ilyennel???
ennél csak jobbat érdemelsz.
megalázott téged, vedd már észre.
a másik nő előtt alázott meg, mikor őhozzá nyomult, és azt sem akarta, h. te megfogd a kezét.
dobd ki még holnap vagy ma.
Valószínűleg igazad van. Az bánt engem is jobban, ha nem lett volna semmi, vagy csak egy szikra, akkor úgy ahogy lehet, megszakította volna a kapcsolatot ezzel a csajjal... Már amennyire kollégák közt ez lehetséges.
Na jó, ahogy ismerem magam még átrágom ezt egy-két napig, aztán döntök. Úgy gondolod, hogy akkor nem menthető a dolog?
Meg kéne számoznom a válaszaimat. :-) Bocsánat, csak kissé ideges vagyok most.
A többieknek is köszönöm, elég egybehangzóak a válaszok. Szomorú vagyok azért, hogy így kell végetérnie és 5 év megy a kukába... Pedig én szeretem őt és bármit megtettem volna érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!