Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy foglalt pasi azt mondja hogy tesz egy kivételt és le akar feküdni velem de csak egyszer, azt el lehet hinni neki?
Figyelt kérdés
Mindketten párkapcsolatban élünk, az övé 4 éves, az enyém több. Az interneten ismerkedtünk meg, engedtünk a vonzalomnak és egyszer találkoztunk, az autójában történt minden intim, konkrétan szex nem. Azóta eltelt fél év! A történtek után lelkiismeretfordulása lett, megbánni viszont nem báta meg azt írta. Időről időre írkáltunk és a téma mindig az volt, hogy lefeküdjünk-e egymással vagy ne. Én nem tétováztam sokat, elmondtam hogy akarom, ő még gondolkodott rajta. Az idő viszont nekem dolgozott, látja a képeimet a neten és gondolom ez is közre játszott, hogy úgy tűnik elszánta magát és nagyon akarja. Azt mondja, 1-szeri alkalom marad. Azt fontos elmondanom, hogy mit ahogy közben kiderült, a hagyományos szexen kívül perverzebb dolgokat is akar, olyan dolgok amiket otthon nem 'művel'. Mivel tőlem meg fogja kapni -ezt megbeszéltük -így igencsak be van indulva. Volt már valaki hasonló szituációban vagy ismer hasonlót? Valóban van ilyen hogy miattam kivételt tesz és megcsalja a barátnőjét, aztán -úgy hogy közben a perverz dolgokra gerjed, ezt elnyomva a következô X évet hûségesen éldegéli vele tovább?? a netrôl gyûjtöttem pár infót és úgy néz ki az esküvôt tervezik......2017. jan. 1. 20:12
31/40 Bence_ válasza:
Miért fontos az egyszeri?
Ha többször szeretné az téged zavarna?
32/40 anonim válasza:
Hogy csak egyszer akar lefeküdni veled, nyugodtan elhiteted. Majd még sok más nővel is akar.
Miért hiszem azt, hogy te a fix barátnő vagy vagy feleség, és azt hiszed, hogy a párod csak egyszer akar mást megdugni, de amúgy totál hűséges?
33/40 anonim válasza:
Úgy próbálja a pasi csitítani a lelkiismeretét, hogy megmagyarázza magának, hogy tulajdonképpen nem kezd viszonyba, csak megéli egyszer azt a szexuális vágyat (ami valljuk be, a személyiségünk része, de néha olyan mintha külön életet élne a lelkedtől, és brutál erős "személyisége" tud lenni), ami nagyon benne van. Ha megtörténik, két eset van. A megélt vágyak sokszor nem olyan jók, mint amíg képzeletben a vágyaink tárgya volt. Akkor győz a lelkiismerete, a menyasszonyával felépített közös élete, amiben alapvetően, több szempontból is jól érzi magát. Ha a megélt vágya kitör mint egy vulkán és felszabadul tőle, beleveszik a gyönyörbe, akkor folytatni fogja. A fizikális vágyak nagyon erősek. Ha egy kapcsolatban közösen nem tudják megélni, akkor a kapcsolat többi része hiába nagyon jó, ki tudja kezdeni a vágy. Majdnem olyan a szex is, mint az evés és az ivás. Alapvető szükséglet. Evés és ivás nélkül rövid időn belül meghalsz, számodra megfelelő szex nélkül lassan egyre rosszabul érzed magad.
34/40 anonim válasza:
Teljesen elképzelhető a történet.
Inkább majd az utána következő lelkiismeretfurdalás lesz érdekes.Már ha szeretitek a párotokat egyáltalán!
Véleményem szerint aki megteszi veled az megteszi mással is.És általában nem egyszer.
F40+
35/40 anonim válasza:
Ez a mondat mit takar ugyan?
"minden intim, konkrétan szex nem"
A csók,kézimunka,szaxi nem intim dolog?
Vagy mi lehet még?
36/40 anonim válasza:
Amit a feleségétől nem kaphat azt egy màsiktól igen !Sztem ebből több dugás lessz mivel mindíg vágyni fog rà ha màr most elcsàbult a pasi akkor elfog többször is !Azt hogy tervezik a hàzassàgot az nem azt jelenti hogy lessz is mivel majd mindíg máshol fog az agya jàrni nem a pàrjàn hanem rajtad!Eleve ott hibàdzik a dolog hogy a pasi keresgél akkor igy teljesen felesleges a hàzassàg ha nem arra törekszik hogy a jelenlegi pàrjàval hogy tudnsk feldobni az intim együttl3teket ehelyett alkalmi partnert keres!
37/40 anonim válasza:
Amit a feleségétől nem kaphat meg*
39/40 A kérdező kommentje:
38: Köszönöm 'finom' kérdésed..nem, még nem verte tele..
2017. jan. 5. 10:55
40/40 anonim válasza:
Te pasi vagy. Semmire nem reagál az, de az első alpári bestolasra igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!