Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Léteznek olyan nők, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan nők, akiknek különösen a foglalt pasik jönnek be?

Figyelt kérdés

És szeretnek szeretők lenni?

26/F

2016. júl. 26. 19:15
1 2
 1/13 Noren1989 ***** válasza:
84%

Határozottan!

Ha követed az itteni kérdéseket, legalább napi 1-2 van, ami arról szól, h: "bejön a barinőm pasija, tudom, hogy nem helyes, de úgy dugnék vele, mit tegyek?".

26/F, szintén.

2016. júl. 26. 19:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez tapasztalat, főleg, ha a nőnek is van párja.
2016. júl. 26. 19:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg sok ilyen van. Én azt vettem észre, ha egyedül vagyok, a nők általában oda se bagóznak rám. Amikor barátnőmmel vagyok, vagy tudják hogy van párom, akkor sokszor akarnak elcsábítani, vagy csak úgy flörtölnek velem, úgyhogy lehet a dologban valami... :)
2016. júl. 26. 19:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a foglalt pasik alapból jobban bejönnek a nőknek. Az ő szemükben vonzóbb az, aki másnak is kell.
2016. júl. 26. 19:23
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Igen, mert nem kell akkor szaros gatyát mosni.
2016. júl. 26. 19:26
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Sok nő van, akinek a foglalt fax jobban ízlik.
2016. júl. 26. 19:36
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Ja a ribacováknak az a tuti ha, a pasinak van kocsija, pénze és az izmos,feleség által vasalt inges,frissen borotvált, neje fitos orra által kiválasztott parfümbe mártott hím elegáns étterembe viszi őket, majd hotel szobába ahol vsupa mosoly és
2016. júl. 26. 19:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

± csupa mosoly és gondtalan mindenki!

Nincs koszos zokni, zuhany kabin súrolás, ordító maszatos kölkök, takarìtás.

Minden tálcán kérem szépen!

Ez van és sok pitsa kapva-kap az alkalmon.

2016. júl. 26. 19:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Most is írt ide egy 34 éves csaj, hogy főleg azok a pasik tetszenek neki, akikről kiderül, hogy van másik nő is a képben. Hát, igen, néhány kiskakasnak több tyúkocska is jut. Biztos antropológiai oka is van ennek. Lehet, hogy valakinek szexik az olyanok, akik rendszeres nemi életet élnek valaki mással, és kisimultak emiatt. Vagy a fene tudja.
2016. júl. 26. 20:33
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt olvastam azért van mert ilyenkor a pasi magabiztosabb.

Plusz a nőnek imponál, hogy a pasi valaki másnak is kell és megszerezheti valaki másét.

De ez inkább ösztön. És azért vagyunk hogy legyőzzük erkölcsi érzékünk szerint.

2016. júl. 26. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!