Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy foglalt pasi, akit hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy foglalt pasi, akit hűségesnek ismerek, miért szeretne elhívni egy programra?

Figyelt kérdés

Egy férfi ismerősömmel nagyon jóban lettünk az utóbbi időben, élvezzük egymás társaságát, szeretünk jókat beszélgetni egymással. 2 éve ismerjük egymást, de jobban kb. 9 hónapja és kialakult köztünk egy kölcsönös vonzalom is.

Tegnap elhívott engem egy közös programra, amit én szívesen el is fogadnék, csak hát a bökkenő az, hogy ő házas ember.

Emlékszem hogy több mint fél éve mutatott facebookon egy csajt aki rá akart mászni, felajánlkozott neki, de Ő visszautasította.

Ezzel nagyot nőtt a szememben, pedig szép nőt utasított vissza.

Úgy ismertem meg hogy hűséges, tisztességes és a fél évvel ezelőtti felajánlkozás is bizonyíték rá.

A házasságáról nem sokat mesél, inkább a gyermekeiről.

Bízhatok benne szerintetek, vagy gyanús nagyon?

Bevallom néha azt éreztem hogy túlságosan is kedvel engem, de ezt csak néha éreztem.

Nem szeretnék belekontárkodni a házasságába, nekem tökéletes lenne ha barátok tudnánk lenni.

2015. szept. 10. 12:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ez nem baráti meghívás.
2015. szept. 10. 12:59
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sem baráti...
2015. szept. 10. 13:00
 3/18 A kérdező kommentje:

Akkor abban reménykedik hogy majd lefekszem vele?

Ismer annyira hogy tudja hogy én is tisztességes vagyok. Remélem, hogy ismer ennyire.

2015. szept. 10. 13:11
 4/18 anonim ***** válasza:
Ne erölködj:DD Látom megint megakadt a lelki tűcskéd:DD
2015. szept. 10. 13:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

ÓÓ, nem, nem hiszem, hogy ennyire konkrét szándéka lenne. Egyszerűen jól érzi magát veled, szeretné élvezni a társaságod. De közben gondolom baromi bizonytalan, mert ő is többet érez, de közben a családjával sem akar kicseszni.

Mondhatni teszteli, hogy vevő lennél-e rá, tényleg érdemes lenne-e kezdeni veled. Szerintem.

2015. szept. 10. 13:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem baráti meghívás. Ez nem jelenti persze, hogy egyből le akar fektetni, de egészen biztos, hogy több van emögött. Jól érzi magát veled, élvezni szeretné a társaságodat és közben azért bizonytalan.. Még ha nem is csalja meg most a feleségét, de teljesen nem sikerül kizárnia téged az életéből.
2015. szept. 10. 13:21
 7/18 anonim ***** válasza:

Én is házas vagyok, mégis többször voltam már kettesben kávézni egy-szintén nem szingli- kolléganőmmel.

Egyszerűen jó társaság, jól el tudunk beszélgetni és élvezzük az együtt töltött időt. Nyilván van egy határ, amit egyikünk sem lépne át, de felnőttként ezt tudni kell kezelni.

2015. szept. 10. 13:23
 8/18 anonim ***** válasza:
80%
Egy férfi SOHA nem barátilag közeledik egy nőhöz, ha közeledik. Sokan olyan naivak mint te és azt hiszik, hogy biztos csak barátilag tekint rám... persze.
2015. szept. 10. 13:24
 9/18 anonim ***** válasza:
Több évvel ezelőtti történetet előadni mainak, az szerintem valamilyen pszichoszomatikus zavar mutatója az illető fejében:)
2015. szept. 10. 13:26
 10/18 anonim ***** válasza:

A kérdése ezzel egészül ki a kérdezőnek, mert hogy ezt a kérdést is ő nyitotta:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

2015. szept. 10. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!