Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy foglalt pasi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy foglalt pasi azt mondja hogy tesz egy kivételt és le akar feküdni velem de csak egyszer, azt el lehet hinni neki?

Figyelt kérdés
Mindketten párkapcsolatban élünk, az övé 4 éves, az enyém több. Az interneten ismerkedtünk meg, engedtünk a vonzalomnak és egyszer találkoztunk, az autójában történt minden intim, konkrétan szex nem. Azóta eltelt fél év! A történtek után lelkiismeretfordulása lett, megbánni viszont nem báta meg azt írta. Időről időre írkáltunk és a téma mindig az volt, hogy lefeküdjünk-e egymással vagy ne. Én nem tétováztam sokat, elmondtam hogy akarom, ő még gondolkodott rajta. Az idő viszont nekem dolgozott, látja a képeimet a neten és gondolom ez is közre játszott, hogy úgy tűnik elszánta magát és nagyon akarja. Azt mondja, 1-szeri alkalom marad. Azt fontos elmondanom, hogy mit ahogy közben kiderült, a hagyományos szexen kívül perverzebb dolgokat is akar, olyan dolgok amiket otthon nem 'művel'. Mivel tőlem meg fogja kapni -ezt megbeszéltük -így igencsak be van indulva. Volt már valaki hasonló szituációban vagy ismer hasonlót? Valóban van ilyen hogy miattam kivételt tesz és megcsalja a barátnőjét, aztán -úgy hogy közben a perverz dolgokra gerjed, ezt elnyomva a következô X évet hûségesen éldegéli vele tovább?? a netrôl gyûjtöttem pár infót és úgy néz ki az esküvôt tervezik......

2017. jan. 1. 20:12
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

GYKn nem csináltál semmi rosszat, csak a való életben. Az emberek többsége elítéli ha valaki megcsalja a párját (más ha nyitott kapcsolatban vagytok), sokaknak rossz tapasztalaza van ez ügyben. Csak nem azt vártad hogy "persze menj csald meg a pasidat egy olyan férfival aki másnak a vőlegénye, ha csak egyszeri eset nincs benne semmi rossz".

Attól mé hogy van ilyen kategória nem jelenti hogy itt fogsz támogatókat találni hozzá. Sajnos a megcsalás van olyan gyakori esemény hogy már saját kategóriája is van itt GYKn.

2017. jan. 1. 21:46
 22/40 anonim ***** válasza:
Nem haragszik senki,de mi lenne ha józan paraszti ésszel elolvasnád,hogy mit írtál ki. Azért mielőtt megtennéd avasd be a barátodat,hiszen csak egyszeri alkalomról lesz szó...
2017. jan. 1. 21:50
 23/40 A kérdező kommentje:
nem bátorításról szólt a kérdés, sem arról hogy nem tudnám eldönteni hogy mit és hogy tegyek, azt eldöntöm én magam. A kérdés arról szólt hogy el lehet-e hinni a férfinek az egyszeri alkalmat, volt-e màr valaki hasonló helyzetben vagy kinek mi a tapasztalata ez ügyben, ez volt a kérdés. De akkor megelégszem azzal a pár-valóban a kérdésre adott-válasszal amit kaptam és nekik akkor köszönöm.
2017. jan. 1. 22:01
 24/40 anonim ***** válasza:

Miquel

Grat :)

2017. jan. 1. 22:02
 25/40 anonim ***** válasza:
Na mesélj már? Miféle perverz dolgokat fixáltál le a kis kószafsszal???
2017. jan. 1. 22:04
 26/40 anonim ***** válasza:

drága 21 "Sajnos a megcsalás van olyan gyakori esemény hogy már saját kategóriája is van itt GYKn."

Ezt is lehet lehet ésszel, de a kérdező extra sötét...

2017. jan. 1. 22:05
 27/40 anonim ***** válasza:
Ja. és a modik is újévi álmot alszanak, mert et nagyon kamu kérdés.
2017. jan. 1. 22:07
 28/40 anonim ***** válasza:
Drága, mélysötét ostoba liba TROLL, 1 alkalmon mit kell elhinni???? Ennyire unatkozol. TROLL vagy!!!!
2017. jan. 1. 22:09
 29/40 anonim ***** válasza:

Gondolom te nem érnéd be egy alkalommal.

Egyrészt nem ígér neked semmit, másrészt mindketten ragaszkodtok a kapcsolatotokhoz, így én elhiszem, hogy komolyan gondolja.

2017. jan. 1. 22:16
 30/40 anonim ***** válasza:
Igen, siman hihető, hogy csak egyszer seggbe rak aztan szia, ennyi volt.
2017. jan. 1. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!