Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy foglalt pasi azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy foglalt pasi azt mondja hogy tesz egy kivételt és le akar feküdni velem de csak egyszer, azt el lehet hinni neki?

Figyelt kérdés
Mindketten párkapcsolatban élünk, az övé 4 éves, az enyém több. Az interneten ismerkedtünk meg, engedtünk a vonzalomnak és egyszer találkoztunk, az autójában történt minden intim, konkrétan szex nem. Azóta eltelt fél év! A történtek után lelkiismeretfordulása lett, megbánni viszont nem báta meg azt írta. Időről időre írkáltunk és a téma mindig az volt, hogy lefeküdjünk-e egymással vagy ne. Én nem tétováztam sokat, elmondtam hogy akarom, ő még gondolkodott rajta. Az idő viszont nekem dolgozott, látja a képeimet a neten és gondolom ez is közre játszott, hogy úgy tűnik elszánta magát és nagyon akarja. Azt mondja, 1-szeri alkalom marad. Azt fontos elmondanom, hogy mit ahogy közben kiderült, a hagyományos szexen kívül perverzebb dolgokat is akar, olyan dolgok amiket otthon nem 'művel'. Mivel tőlem meg fogja kapni -ezt megbeszéltük -így igencsak be van indulva. Volt már valaki hasonló szituációban vagy ismer hasonlót? Valóban van ilyen hogy miattam kivételt tesz és megcsalja a barátnőjét, aztán -úgy hogy közben a perverz dolgokra gerjed, ezt elnyomva a következô X évet hûségesen éldegéli vele tovább?? a netrôl gyûjtöttem pár infót és úgy néz ki az esküvôt tervezik......

2017. jan. 1. 20:12
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
"hajrá" :),gondolom nem zavarna ha a barátod titokban ugyanezt műveli :)) Egyébként miért vagy még kapcsolatban vele,ha már másra vágysz? Vagy jön "az ellaposodott a kapcsolatom a barátommal,unalmas a szex vele,az ember változatosságra vágyik,újdonság kell,egyszerűen nem tudok parancsolni magamnak stb" indokok. Azt csinálsz amit akarsz de ne nevezd párkapcsolatnak a barátoddal való viszonyt,mert egy kapcsolat a hűségről szól(t).
2017. jan. 1. 20:25
 12/40 anonim ***** válasza:
75%

"Én csak a szegény feleségjelöltet sajnálom."

Magadat sajnáld, mert egy kerek nulla pasival élsz szexuális életet. Akinek semmit nem jelentesz. KIhasználnak, nem tűnik fel????

2017. jan. 1. 20:32
 13/40 anonim ***** válasza:
96%
Ezeket a kérdéseket nem a GYK írja ki?? Ilyen sötét nem lehet egy nő sem.
2017. jan. 1. 20:34
 14/40 anonim ***** válasza:
96%
:D a Föld megérett a pusztulásra. Mi a jó büdös.... Na jó, nem érsz annyit, hogy felidegesítsem magam rajtad meg az undormányos szeretőjelölteden. Gusztustalan.
2017. jan. 1. 20:35
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

"Az interneten ismerkedtünk meg, engedtünk a vonzalomnak és egyszer találkoztunk, az autójában történt minden intim, konkrétan szex nem. "

Ó drága, te egy pasit elsőre lepippantasz???

Ugye ez vicc!!!! Mondd, hogy az.

2017. jan. 1. 20:35
 16/40 anonim ***** válasza:
73%
Én büszke vagyok arra, hogy nő vagyok, de ezen kérdés után elásom magam :(
2017. jan. 1. 20:39
 17/40 anonim ***** válasza:

Najó, jelentem a kérdést, újévi kamu..

Jobbat találj ki troll gyár.

2017. jan. 1. 20:41
 18/40 anonim ***** válasza:

"konkrétan szex nem. "

és élvezeted legalább ostoba liba?

KAMUUUUUU!!!!!

2017. jan. 1. 21:19
 19/40 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, de valamit rosszul csináltam itt a gyk-n..??? Van itt egy 'Megcsalás' kategória gondolom nem viccből, hanem mert lehet ide írni, hát írtam mert ilyen szituációban vagyok és érdekeltek válaszok a kérdésemre. Én sem csaltam meg senkivel a párom előtte, a pasi az aki megfogott vonzalmi szinten, nem akarom elhagyni a párom.
2017. jan. 1. 21:34
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, eltévesztetted a dátumot. Nem április elseje van, hanem január elseje. (Legalábbis őszintén remélem, hogy csak áprilisi tréfának szántad a kérdést.)
2017. jan. 1. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!