Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők akik szeretői viszonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik szeretői viszonyt kezdenek foglalt pasival, nem zavar hogy azon a pár órán kívül amit veletek van a nőjével csinálja ugyanazt?

Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 13:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
50%
Ennél kicsit bonyolultabb a kérdés.
2016. nov. 1. 13:43
 2/26 anonim ***** válasza:
65%
Akinek ennyi esze van, hogy ilyesmibe belemegy, annak nem marad abbol a pici agykapacitasbol meg erre is gondolni :").
2016. nov. 1. 13:43
 3/26 anonim ***** válasza:
62%
Az ilyen gerinctelen embereknek semmi nem számít, nekik megfelel, hogy kapcarongynak használják, szerinted érdekli őket és fel tudják fogni, hogy a férfi a nőjét is dugja mellettük..? Ők bekajálják a sok maszlag, hülyítő szöveget, amit szinte minden férfi letol ilyenkor, hogy Jajj szar a kapcsolatom, Jajj szar a szex, nem is szeretem már őt blabla.. és ennyi elég is nekik.
2016. nov. 1. 13:48
 4/26 anonim ***** válasza:
91%

Férfiak, akik szeretői viszonyt kezdenek foglalt nővel, nem zavar, hogy azon a pár órán kívül, amit veletek van, a férjével csinálja ugyanazt?

Ez megint nem férfi-nő különbség, de legalábbis nem érdemes erre kihegyezni a kérdést.

Konkrétan: vagy csinálja, vagy nem, vagy ugyanazt, vagy nem ugyan azt, amúgy meg akár mindegy is lehet, hogy ha nem velem van, akkor mit csinál mással. A szeretői viszony nem egy birtokló kapcsolat, mint a házasság. Aki normálisan tudja kezelni az ilyen kapcsolatot, az el tud vonatkoztatni attól, hogy amikor nincsenek együtt, akkor mit csinál a másik. Aki meg erre nem képes, annak nem javasolt a szeretői viszony.

2016. nov. 1. 13:53
 5/26 anonim ***** válasza:
43%
Persze mocskossaghoz kell bizonyos szint igazad van csak az csinalja akinek gyomra van hozza.
2016. nov. 1. 14:05
 6/26 anonim ***** válasza:
65%
Ennyi erővel azt is lehet kérdezni, előtted, volt X személlyel, az nem zavar? Kezdődik egy kapcsolat, előtte lévő héten szinglikét mással volt, ez nem zavar?
2016. nov. 1. 14:07
 7/26 anonim ***** válasza:
53%

Nyilván ha tudod,hogy van párja és úgy fekszel le vele,akkor azt is tudod,hogy nem csak te vagy neki.Szerinted ehhez akkora agyi kapacitás kell?

Ha valakinek ez így megfelel,ergo csak szexet akarnak egymástól,akkor egészségükre.Én csak azt a felet vetem meg,aki megcsalja a párját.Persze,a másik is "bűnrészes",de az nem annyira nagy dolog,mert ha nem veled csalja meg,akkor majd megcsalja mással...

2016. nov. 1. 14:08
 8/26 anonim ***** válasza:
60%

#6: Látom nem érted a kérdést. A kettő nem ugyanaz! Te teljesen másról beszélsz, mint ami a kérdésben van.

A te példádban a hangsúly azon van, hogy ELŐTTE. Előtted(!) volt ezzel meg azzal, mielőtt összejöttetek volna azelőtt(!) volt valaki mással.

Itt viszont veled PÁRHUZAMOSAN kefélget egy másik nőt is. Délután az asszonyt dugja, este meg a szeretőt. És ez így megy heteken, hónapokon, akár éveken át. Bárhogy is nézzük, a kettő nagyon nem ugyanaz.

Ráadásul a te példádban nincs kivetnivaló, hisz az adott személy EGYEDÜLÁLLÓ volt, ergo azzal fekszik le akivel akar. Itt viszont a drága pasinak van barátnője/felesége, de lévén, hogy gerinctelen féreg, más nőt is kefél.

2016. nov. 1. 14:19
 9/26 anonim ***** válasza:
20%
8: te nem érted azt, hogy az emberek különbözők. Engem egyáltalán nem érdekelt, hogy a párjával is kefél, bár én férfi vagyok. A régi kapcsolatai viszont kicsit zavartak, ki érti ezt.
2016. nov. 1. 14:25
 10/26 anonim ***** válasza:
48%
#8 és akkor mivan,ha előttem vagy utánam,akár még aznap,valaki mással is szexel?Nem fogadunk hűséget egymásnak,épp ezért hívják viszonynak,nem kapcsolatnak.A másik felet sem érdekli,hogy én rajta kívül még kivel és mikor szexelek.Aki féltékeny,kisajátítós típus,annak nemis való ez(sem szexkapcsolat,sem egyéjszakás),ahogy már az egyik válaszoló is írta.
2016. nov. 1. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!