Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők akik szeretői viszonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik szeretői viszonyt kezdenek foglalt pasival, nem zavar hogy azon a pár órán kívül amit veletek van a nőjével csinálja ugyanazt?

Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 13:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
19: ja, mert az nagon értelmes lenne, hogy drágám igazából semmi bajom nincs veled, de nagyon izgalmas volt 20 év után egy kis változatosság, a szomszédasszonnyal flörtőlni és kefélni. Igazából már meguntuk, de akkor annyi volt veled.
2016. nov. 2. 00:33
 22/26 anonim ***** válasza:

20: meg az is egy valós veszély hogy fejemre esik egy tégla. De mekkora eséllyel, ez ugye a kérdés.

Az STD azt jelenti, hogy szexuálisan is és máshogy is terjedő betegség. Az STD szűrésen pedig nemcsak a klasszikus szexuális betegségeket nézik, hanem még más baktériumokat stb. is, amik szexel IS terjedhetnek.

2016. nov. 2. 01:20
 23/26 anonim ***** válasza:
Persze es magyarok immunisak ellene ill mind mind wc deszkatol es melegviztol kapja
2016. nov. 2. 08:29
 24/26 anonim ***** válasza:
A morális vitát még csak-csak értettem, de ezt az STD-vitát végképp nem. Miért lenne nagyobb a valószínűsége, hogy egy nős férfi/férjes nő STD-vel fertőzött, mint egy partiarc, aki minden hétvégén mással szexel a buliban? Természetesen nem kizárt, hogy egy házas ember például chlamydiás legyen, de semmivel nem nagyobb ennek a valószínűsége, mint egy szingli esetében.
2016. nov. 2. 10:17
 25/26 anonim ***** válasza:
40%

Az én helyzetem kicsit már, mert a szeretőmnek van felesége, és nekem is férjem. Amikor találkozunk, akkor mindent kizárunk, csak egymásra koncentrálunk. Amikor vége, szépen elköszönünk és mindenki megy haza. Őszintén szólva nem lamentálok azon, hogy mit csinál a feleségével. Tudtommal nincs gond a szexuális életükkel, szerencsére nekünk sincs a férjemmel.

Egy szeretői viszonyban félre kell tenni az érzelmeket, nekünk ez szerencsére sikerült, nagyon kedveljük egymást, imádunk együtt lenni, de nem tudnék vele kapcsolatban lenni.

A családomat, a férjemet soha semmi pénzért nem hagynám el, mert szeretem őket, igen a férjemet is. Nincs gond közöttünk, szeretjük egymást, de nekem más férfire is van szükségem.

2016. nov. 4. 20:10
 26/26 anonim ***** válasza:
25. Pont ugyanabban a cipőben jársz, mint én. Mintha a saját életemet, érzésemet olvastam volna vissza. Én is szeretem a férjemet, minden rendben van köztünk, a szeretőm is jól van a feleségével, de mégis egymásra vágyunk. Ez az a plusz, ami izgalmasabbá teszi az amúgy is izgalmas életem.
2016. nov. 30. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!