Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik szeretői viszonyt kezdenek foglalt pasival, nem zavar hogy azon a pár órán kívül amit veletek van a nőjével csinálja ugyanazt?
20: meg az is egy valós veszély hogy fejemre esik egy tégla. De mekkora eséllyel, ez ugye a kérdés.
Az STD azt jelenti, hogy szexuálisan is és máshogy is terjedő betegség. Az STD szűrésen pedig nemcsak a klasszikus szexuális betegségeket nézik, hanem még más baktériumokat stb. is, amik szexel IS terjedhetnek.
Az én helyzetem kicsit már, mert a szeretőmnek van felesége, és nekem is férjem. Amikor találkozunk, akkor mindent kizárunk, csak egymásra koncentrálunk. Amikor vége, szépen elköszönünk és mindenki megy haza. Őszintén szólva nem lamentálok azon, hogy mit csinál a feleségével. Tudtommal nincs gond a szexuális életükkel, szerencsére nekünk sincs a férjemmel.
Egy szeretői viszonyban félre kell tenni az érzelmeket, nekünk ez szerencsére sikerült, nagyon kedveljük egymást, imádunk együtt lenni, de nem tudnék vele kapcsolatban lenni.
A családomat, a férjemet soha semmi pénzért nem hagynám el, mert szeretem őket, igen a férjemet is. Nincs gond közöttünk, szeretjük egymást, de nekem más férfire is van szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!