Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik szeretői viszonyt kezdenek foglalt pasival, nem zavar hogy azon a pár órán kívül amit veletek van a nőjével csinálja ugyanazt?
Feltételezem, a kérdés nem irányul azokra, akik nem tudják, hogy szeretői szerepet töltenek be (vagyis hazudik nekik a másik fél).
Akik tudják, hogy szeretők lesznek, azok kétlem, hogy zavartatnák emiatt magukat.
Srácok! Hűtlenség, megcsalás, szeretői viszony mindig is volt, van, lesz. Olvassatok irodalmat, 18., 19. század, vagy akár a Bibliát, mondjuk Dávid király történetét Betsábéval! A legszebb szerelmes regények titkos viszonyokról szólnak. Ez egyáltalán nem a modern világ újítása, csak egy újszülött csodálkozik rá, hogy jéééé, nem is gondoltam, hogy ilyen is van, naháááát...
Intelligenciához, értelmi képességekhez édeskevés köze van. Elismert tudósok, költők, írók, művészek, hadvezérek tartottak fenn titkos viszonyt a házastársuk mellett, a történelem és az irodalom tárháza kifogyhatatlan.
Szép ez a lendület, amivel többen itt ítélkeznek, hiszen a legtöbb fiatal így gondolkodik, senki nem úgy köt életre szóló kapcsolatot, hogy majd jól megcsalom a szerelmemet, csak aztán az élet gyakran másképp rendezi a dolgokat.
Erre általában nem hónapokkal vagy évekkel később szoktak gondolni, ezt egy éppeszű ember tudja jól, hogy otthon is együtt van néha az asszonnyal.
Ha ezt nem tudja elfogadni az adott személ,y hogy neki otthon van a felesége vagy fordított helyzetben a férje, ott már jóval több van szexnél.
És az már szívás...
Nekem olyan furcsa ez a szeretőt tartunk dolog.
Én pl soha nem tudnék szerető lenni, szerintem a szeretői státusz eggyenlő azzal, hogy nem tisztelem az embereket...
Szerencsétlen asszony vagy férj várja otthon a párját, az meg mással kefél.
Undoritó mind a szeretői mind a hűtlen státusz.
Viszont azt sem értem, aki szeretőt tart,ha arra van mersze h mással dugjon,legyen arra is, hogy a párja elé álljon h drágám ez meg az nem jó,ennyi volt.
11 vagyok
Aki azt irta sajat magatol kap std azt nincs tisztaban az std fogalmaval
Miert is hivjak std ?
Ps David kiraly eszmeletlen kemenyen megfizetett a szeretoi viszonyert olvasd csak tovabb szeretoje halott gyereket szult neki isten buntetesekent.
STD gyorsan terjed herpes clamydia lassan immunis minden letezo szerre.
Std valos veszely egy szeretoi viszonyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!