Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít? Jogosan akadtam ki?
Figyelt kérdés
Pár napja megcsináltuk magunkat a párommal a Sims 3 nevű játékban. Általában együtt játszunk a családdal, de tegnap míg én szundítottam egyet, ő pár óráig egyedül vitte a történetet a játékban. Mikor később beléptem, láttam, hogy az ő karakterének lett mellettem egy reménybeli partere, ami azt jelenti, hogy szerelmet vallott vagy megcsókolt egy másik simet a játékban. Kérdőre vontam, és nem tagadta, hogy megcsalt a játékban. Azt mondta, hogy ő nem tudja annyira beleélni magát egy játékba sem, hogy összefüggésbe hozza az ottani történetet a valósággal, és hogy csak viccből csinálta. De én nagyon kiakadtam. Szerintetek jogosan?2016. dec. 28. 16:31
11/16 anonim válasza:
Akkor engem le kell csukni emberölésért mert tegnap a Postal 2-ben halomra lőttem pár csövest? Ez emberölésnek számít?
Fogyaték...
12/16 anonim válasza:
Hagyd ott, a végén még belök a medencébe és elveszi a létrát....
13/16 A kérdező kommentje:
A Sims 3-ban már ki lehet mászni létra nélkül.
2016. dec. 28. 19:27
14/16 Szergej55 válasza:
Nem 12 vagy, esetleg egy unatkozó troll? Bár sajnos csont nélkül elhiszem, hogy ezt valaki komolyan ki tudja ide írni.
15/16 anonim válasza:
Sztem is unatkozo troll vagy, de ha nem, akkor szimplan agybeteg. En a simsben csinaltam csaladot gyerekekkel, az anyukanak es az apanak is csinaltam tobb szeretot, lanyt is pasit is mindkettonek. Azt is probalgattam, hogy hogy lehet a karaktereimet kinyirni, van akit vizbe folytottam, volt hogy a pizzasdobozt tettem az ajto ele, amitol a karakterem ehen halt es meg sorolhatnam. Most akkor engem elmeosztalyra kene kuldeni?:-D
16/16 anonim válasza:
XDD
Vicces.
Azért remélem kamu :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!