Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak számít? Jogosan akadtam ki?
Figyelt kérdés
Pár napja megcsináltuk magunkat a párommal a Sims 3 nevű játékban. Általában együtt játszunk a családdal, de tegnap míg én szundítottam egyet, ő pár óráig egyedül vitte a történetet a játékban. Mikor később beléptem, láttam, hogy az ő karakterének lett mellettem egy reménybeli partere, ami azt jelenti, hogy szerelmet vallott vagy megcsókolt egy másik simet a játékban. Kérdőre vontam, és nem tagadta, hogy megcsalt a játékban. Azt mondta, hogy ő nem tudja annyira beleélni magát egy játékba sem, hogy összefüggésbe hozza az ottani történetet a valósággal, és hogy csak viccből csinálta. De én nagyon kiakadtam. Szerintetek jogosan?2016. dec. 28. 16:31
1/16 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, hogy ő 23F, én 22L.
2016. dec. 28. 16:32
2/16 anonim válasza:
Megérett a világ a pusztulásra az ilyen elmebetegek miatt!
Kérdező, nevetséges és gyerekes vagy! Nőj fel agyilag is!
3/16 anonim válasza:
teljessen jogos,én szakitanék vele,legközelebb nemcsak játékban lessz igy.
4/16 anonim válasza:
Ez, egyértelmű szakító ok. Megcsalni a játékban? A hét fő bűn egyike. Azzal azért ne foglalkozz, ha néha hazavisz 1-2 lányt szexelni. Addig sem zavar téged a játékban.
5/16 anonim válasza:
Jézusom, nyugodj meg! Ez egy játék, virtuális, nem igazi. A vőlegényem meg a GTA5-ben k*rvázik, és együtt próbálgattuk, hogy fel lehetne-e szedni a sztriptíztáncosnőt benne... Természetes, hogy a valóságban nem csinál ilyet. Meg aztán inkább itt élje ki az ember magát, mint a valóságban...
6/16 anonim válasza:
Mondjátok le a netet szerintem...
7/16 anonim válasza:
Ha nem netes játék, akkor meg a gépet dobjátok ki! :D
8/16 anonim válasza:
Úr Jézus!
Tényleg nem kell senki. Magammal tán nem veszek össze, pláne ekkora vadbaromságon!
9/16 anonim válasza:
Szerintem mihamarabb szakits a barátoddal, megérdemelné, hogy normális barátnője legyen, ne ilyen idióta, mint te..
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!