Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam, hogy láttam a férjét egy másik nővel?
Nem, hanem azert nem mondja el, mert akkor a baratnoje kerdore vonna, hogy ugyan mar, ha tudott rola, miert nem arulta el neki. Ami meg konnyen jelenthetne a baratsag veget. Itt mar arrol van szo, h abban a pillanatban keso volt, amikor a ferje lepattintotta a csajt.
Remelem nekem jobb barataim vannak.
Igen, tipikus különbség női-férfi barátság között....
(Nő vagyok).
Én elmondanám/elmondtam volna, valamelyik kérdésedre is írtam, meg azt is,hogy ha nem akarsz belemászni, ahogy lefestetted a helyzetet, hamarosan úgyis szakítanak. (Így is lett, mint látható.)
Ha képes volt rákenni az egészet, és szarul van a szakítás miatt, én elmondanám neki. Pláne, hogy most már nincs a félelmednek relevanicája, mivel már szakíttattok is azóta a párjával.
Nem nehéz kérdés ez, csak te teszed azzá.
És itt most teljesen mindegy, hogy nem régi "barátság", hanem kollégák vagytok. Ha neked sírja el a bánatát, felhozhattad volna nem neki, te mit tudsz.. (Nem te tolod az arcába minden kérdés/kérés nélkül a tényeket, hanem ő mondta el ezeket neked, hogy ki van bukva.)
Az ilyen jellemtelen, önző férgek meg képesek még a másikat beállítani hibásnak, igen. Van ilyen típus. Örüljön, hogy megszabadult tőle.
"Miért ilyen szemetek a férfiak, hogy ha már ők a ludasok, még ilyenkor is a nőre verik az egészet?"
Ez azért erős volt. Csak akkor ítélkezz, ha kellő mennyiségű tudás birtokában vagy, ami látszik, hogy ebben az esetben nem valósul meg.
Másik nővel láttad a férjét. DE! Nem tudod, hogy miért. Abban sem lehetsz biztos, hogy volt köztük valami. Nem tudod, hogy a feleség hányszor csalta, alázta meg. Zsarolta szexmegvonással. Soroljam még?
Ez a kérdés fordított nemekkel sokkal jobban megállja a helyét, és én ezt nem egy nőre, hanem sok feleségre vonatkoztatva merem mondani. Saját, és a kollégáim, barátaim tapasztalataiból. Még egyetlen egy kivétellel sem találkoztam, vagy hallottam róla, hogy létezne, és ennek ellenére mégsem állítom hogy minden nő ilyen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!