Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam, hogy láttam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam, hogy láttam a férjét egy másik nővel?

Figyelt kérdés
Barátnőm nagyon szenved, úgy érzi, a férje megcsalja, de nincs semmi bizonyossága. Ma láttam a férjét kézen fogva menni egy fiatal lánnyal. Elmondjam a barátnőmnek, vagy ne avatkozzak bele? Melyik a tisztességesebb? Van egy kisgyerekük is.

2016. dec. 27. 23:02
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Nemmondtam el.. már úgyis szakítanak. Csak a barátnőm így azt gondolja, hogy az ő hibájából. Nem tudja, hogy egy másik nő miatt.
2017. jan. 11. 19:34
 22/29 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem mondod el neki?
2017. jan. 13. 12:23
 23/29 anonim ***** válasza:
Azert nem mondja el, mert gyava. Inkabb elnezi, hogy a baratnoje onmagat okolja, minthogy elmondja neki amit latott.
2017. jan. 13. 19:43
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem, hanem azert nem mondja el, mert akkor a baratnoje kerdore vonna, hogy ugyan mar, ha tudott rola, miert nem arulta el neki. Ami meg konnyen jelenthetne a baratsag veget. Itt mar arrol van szo, h abban a pillanatban keso volt, amikor a ferje lepattintotta a csajt.

Remelem nekem jobb barataim vannak.

2017. jan. 13. 23:39
 25/29 A kérdező kommentje:
Nehéz kérdés. Annyira nem jó barátnőm, inkább most kerültünk valamennyire közelebb egymáshoz, hogy ilyen bajba került. Eddig inkább csak ismerős volt. Most,hogy ez történt, megkeresett, és azóta egy párszor beszélgettünk. Miért ilyen szemetek a férfiak, hogy ha már ők a ludasok, még ilyenkor is a nőre verik az egészet?
2017. jan. 14. 09:17
 26/29 anonim ***** válasza:

Igen, tipikus különbség női-férfi barátság között....

(Nő vagyok).

Én elmondanám/elmondtam volna, valamelyik kérdésedre is írtam, meg azt is,hogy ha nem akarsz belemászni, ahogy lefestetted a helyzetet, hamarosan úgyis szakítanak. (Így is lett, mint látható.)

Ha képes volt rákenni az egészet, és szarul van a szakítás miatt, én elmondanám neki. Pláne, hogy most már nincs a félelmednek relevanicája, mivel már szakíttattok is azóta a párjával.

Nem nehéz kérdés ez, csak te teszed azzá.

2017. jan. 14. 11:03
 27/29 anonim ***** válasza:

És itt most teljesen mindegy, hogy nem régi "barátság", hanem kollégák vagytok. Ha neked sírja el a bánatát, felhozhattad volna nem neki, te mit tudsz.. (Nem te tolod az arcába minden kérdés/kérés nélkül a tényeket, hanem ő mondta el ezeket neked, hogy ki van bukva.)

Az ilyen jellemtelen, önző férgek meg képesek még a másikat beállítani hibásnak, igen. Van ilyen típus. Örüljön, hogy megszabadult tőle.

2017. jan. 14. 11:11
 28/29 anonim ***** válasza:

"Miért ilyen szemetek a férfiak, hogy ha már ők a ludasok, még ilyenkor is a nőre verik az egészet?"

Ez azért erős volt. Csak akkor ítélkezz, ha kellő mennyiségű tudás birtokában vagy, ami látszik, hogy ebben az esetben nem valósul meg.

Másik nővel láttad a férjét. DE! Nem tudod, hogy miért. Abban sem lehetsz biztos, hogy volt köztük valami. Nem tudod, hogy a feleség hányszor csalta, alázta meg. Zsarolta szexmegvonással. Soroljam még?

Ez a kérdés fordított nemekkel sokkal jobban megállja a helyét, és én ezt nem egy nőre, hanem sok feleségre vonatkoztatva merem mondani. Saját, és a kollégáim, barátaim tapasztalataiból. Még egyetlen egy kivétellel sem találkoztam, vagy hallottam róla, hogy létezne, és ennek ellenére mégsem állítom hogy minden nő ilyen lenne.

2017. jan. 15. 01:12
 29/29 anonim ***** válasza:
Én még mindig elmondanám, hogy a nőnek könnyebb legyen...ha félsz, h kérdőre von téged, miért nem mondtad el eddig, azt mondanám, neked is most mondta el egy ismerősöd, aki nem nem szeretné felfedni magát...
2017. jan. 15. 04:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!