Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátnőm készül férjhez menni, de tudok róla, hogy a "vőlegénye" csalja, sőt, ugy tűnik érzelmileg is kötődik egy másik nőhöz. Mit tegyek, elmondjam?
Tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek ebben az esetben! A pasiról a dolgokat biztos forrásból tudom (nem velem csalja, mielőtt ez jutna vki eszébe), és nagyon sajnálom a barátnőmet, viszont nem akarok kavarógép se lenni!
HOgy a pasi miért akarja elvenni őt mégis...talán már nem tud visszatáncolni, nincs ereje szembenézni a dolgokkal, nem tudom...de fogalmam sincs, mit tegyek, mert megszakad a szivem a barátnőmért is, viszont félek attól is, hogy ha tőlem tudja meg, akkor rám fog haragudni...
Mivel nekem fontos az ő boldogsága, ezért foglalkozok a dologgal, nem azért mert nekem nincs életem, vagy kavarni aakrok, vagy ilyesmi (ugyhogy légyszi az ilyen jellegű válaszoktól kiméljetek meg)
A rendes válaszokat viszont nagyon-nagyon köszönöm előre is!!!
Alapban azt mondanam, h ne avatkozz bele, mert en sem tennem alapesetben de itt eskuvorol van szo, ami nemileg megvaltoztatja a dolgokat. Ebben a helyzetben szolnek neki (ha csak jarnanak, vagy mar hazasok lennenek akkor viszont nem) mert ne menjen igy bele egy hazassagba, ez nem fair vele szemben.
Szerintem csak ulj le es mondd el neki, nyilvan ilyenkor altalaban a hirhozot, de amikor majd lehiggad es bebizonyosodik hogy igazad volt, utana halas lesz neked es visszater minden a regi kerekvagasba:-))
Ha telleg biztis forrasbol tudod, akkor nem vagy kavarogep, masreszt nem masok dontik el azt, hogy te mi vagy, hanem te magad:-)Sok sikert:-)
Biztos jobban fájna neki, ha esküvő után derülne ki a megcsalás (és hogy te tudtál róla).
Többet és okosabbat nem tudok hozzászólni, ez tényleg egy tipikusan sz@r helyzet, és bárhogy is döntesz, vállanod kell a következményeket.
Nekem mondjuk egyetlen barátnőm van, 10+ éves kapcsolat, na neki biztosan szólnék hasonló helyzetben, mert van olyan a kapcsolatunk, hogy azonnal hinnénk egymásnak, és nem utálnánk a másikat a "rossz hírért".
Kevésbé szoros kapcsolat esetén viszont hosszasan tépelődnék én is.
Én biztosan szólnék, ha tényleg biztos forrásból tudnám, mivel fordított esetben én is ezt várnám el a barátnőmtől. Sokkal rosszabbul esne, ha kiderülne, hogy tudta, de mégsem szólt nekem. Biztos hogy nem haragudnék a hír közlőjére, mivel ő nem tehet róla és segítő szándékkal teszi. (persze el tudok képzelni olyat is, hogy valaki direkt élvezi hogy szenvedni láthat, de ezt egy barátnőről nem feltételezem.)
Képzeld el a fordított esetet, hogy te mit szolnál ha téged csalnának.
(off: nekem anyukám szólt, hogy látta az exem egy csajjal gyanúsan jól érezni magát kettesben, mikor egy darab lány barátja sem volt. természetesen nem haragudtam rá, hanem örültem, hogy megtudtam és az exem nem tudott becsapni és párhuzamosan szeretőt tartani mellettem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!