Összetört a szemüvegem. Arra gondoltam, hogy lehet átállnék kontakt lencsére. Melyik kb mennyibe kerül, hol érdemes Debrecenben csináltatni lencsét, és szemüveget? Mennyi idő alatt készül el egyik és másik?
A kontaktlencse mellett kell hogy legyen szemüveged.
A lencse ára nagyon változó. Nekem 3 hónapra 10.000 ft folyadékkal együtt. A vizsgálatot követő 3-5 napon múlva megvolt a próbalencsém.
A szemüveg kb 20-25.000ft volt de nem a legolcsóbbat választottam. Pár órán belül elkészült.
Először is köszönöm a válaszodat!
Akkor azt hiszem egyenlőre marad a szemüveg (cél hogy hamar elkészüljön, mert addig dolgozni sem tudok menni míg nincs). Na meg ha a lencse mellé kell szemüveg akkor végeredménybe véve az a drágább is.
helyet esetleg tudnál ajánlani debrecenben?
Nekem nincs szemüvegem, szerintem felesleges kontaktlencse mellé, hiszen azt hordom reggeltől estig, éjszaka meg nem kell szemüveg.
Az én kontaktlencsém 10ezer/3 hónap neten rendelve. Az elsőt optikában kell persze beszerezni, nekem rögtön aznap tudtak adni hogy bementem vizsgálatra. De nagyobb dioptriákra várni kell 1 hetet legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!