Ha valakinek fitymaszűkülete van, de papnak készül, annak érdemes megcsináltatnia?
Ejha, ez aztán a kérdés!
Persze, hogy csináltassa meg! Egyrészt akár teljesen össze is nőhet a bőr a végén, és akkor hogyan fog pisilni??? Azt még a katolikus papoknak is kell. Másrészt a pénisz tisztán tartására sem csupán azért van szükség, mert gyereket csinálunk vele, hanem egyéb okokból is. Az egyéb okokba beletartozik, hogy a fityma alatti bőrredőkben különböző fertőzések tudnak elszaporodni. Tehát a helyes tisztításnak elengedhetetlen feltétele, hogy az előbőrt vissza lehessen húzni és alatta is meg lehessen mosni a péniszt. (Aki körül van metélve, az tulajdonképpen ettől "menekül meg", hiszen az előbőrt eltávolították. Van olyan is, akinek nem is vallási, hanem egészségügyi okokból végzik el.)
Ezt szó szerint üzenem a "papnak készülő barátodnak"! :)
Ja igen, erre a részre nem reagáltam: "de lankadtan hátrahúzható rendesen, vagyis tisztítani teljesen lehet".
Azt írtad, neked is volt. Nahát nekem is. Ezért a fenti részt én nem hiszem el. Vagy van szűkülete vagy nincs.
Ha lankadtan mégis vissza tudja húzni teljesen, akkor nincs neki valódi szűkülete, csak összetéveszti azzal, hogy mivel nem használja merev állapotban, nem tágult ki neki a bőr. Ki diagnosztizálta így? Ő maga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!