Ha valakinek fitymaszűkülete van, de papnak készül, annak érdemes megcsináltatnia?
sztem neki nem szűkülete van akkor, hanem csak rövid a fitymaféke, ezért nemtudja mereven hátrahúzni.
ez viszont semmilyen beavatkozást nem igényel, főleg ha úgysem szexel
Mindenképpen csináltassa meg,könnyebb tisztán tartani,kisebb a fertőzés veszély,vmint ha mégsem lesz pap a partnerének kisebb lesz az esélye a méhnyakrákra.
Tényleg nem neked van?
15:46:
Ilyen létezik. Lankadt állapotban teljesen hátra tudtam húzni, viszont merevedésnél egyáltalán nem. És ez nem a bőr tágulása mert az a bőr max repedni tudott volna... Elmentem orvoshoz vele és egyből azt mondta hogy rövid talán a fitymagyűrűm vagy nem is tudom már minek nevezte. Mind1 fél órás műtét volt aztán szenvedtem vele itthon két hetet...
ki is fogja magát heréltetni, ha papnak megy?
mert ilyen alapon azt is megléphetné, hiszen úgyis csak a Sátán kisértené meg, hogy a Hús bűnébe essen.
akár pap lesz, akár nem, spontán merevedése akkor is lesz
amikor majd emiatt a kínok-kínják állja ki, gondolja arra, ez Isten büntetése, ezzel vezekel bűnei miatt
szal Isten így teremtette, maradjon is így, nem szabad Isten alkotásába beleszólnunk. A kórházakat is zárjuk be, nem kellenek orvosok.
Műttesse meg magát és katolikus helyett református pap legyen. ;)
Egy természetellenes dolog a cölibátus, amit soha, senki nem kért és csak a napegyház maradéka a katolicizmusban...
Ha a kereszténység miatt akar pap lenni, akkor kövesse a bibliát, ne a hülye katolikus marhaságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!