Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha összrejött egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha összrejött egy másik csajjal, elmondjam neki így is, vagy jobb ha nem?

Figyelt kérdés

Megismertem egy fiut egy honapja, nagyon szimpi volt meg minden, hamar joban lettunk,sokat beszelgettunk akkor is es most is viszonylag. Mar kb 2 het utan ugy ereztem szeretem, mara mar biztos hogy szerelmes vagyok bele...tenyleg ugy erzem o a masik felem... jol megertjuk egymast ezzel nincs is baj, de sajnos par napja osszejott egy masik lannyal..iszonyatos traumakent ert engem, minden nap sirok miatta nem tudom ezt elfogadni :( Az egvilagon senki nem tudja mit erzek iranta, o meg aztan foleg nem, teljesen haveri viszonynak fogja fel mindenki es maga a fiu is,na meg o alapbol nem egy romantikus tipus.. Az forog most az agyamban hogy elhivom valahova es elmondom neki hogy szeretem, hiaba hogy van baratnoje.. Szerintetek elmondjam neki, vagy nagyon gáz lenne? mire számítsak? Vagy ha ne mondjam el esetleg mit tanácsoltok?

18/L

2015. máj. 1. 00:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szerelemben és háborúban mindent szabad
2015. máj. 1. 00:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Tetszel neki?
2015. máj. 1. 00:10
 3/5 A kérdező kommentje:
abban biztos vagyok hogy szép lánynak tart...hogy tetszem e neki, nem tudom.
2015. máj. 1. 00:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem irigyellek. Tudom mit érzel.Mostmár ne mond el neki.Maradj ugyanolyan vele mint eddig,az a csaj ezt nehezen fogja tudni elviselni,és elfog kezdeni hisztizni neki miattad. A srác meg előbb utóbb szakít vele,ha fontos vagy neki. És utánna tied a lehetőség,hogy barátságból tovább billentsd a szívét.
2015. máj. 1. 00:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnállak. Szerintem ne mond el neki. Ő valószínű h nem így érzett mint te. Legalább is magamból kiindulva, én mindig csak egy lánnyal tudok foglalkozni, másra rá sem nézek. :)

Próbáld elfelejteni, szerintem akkor jársz a legjobban.

Sok siker!

26F

2015. máj. 1. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!