Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Metélt vs. Metéletlen (kb. :mint a görög szobroké) Melyik a jobb? Csak olyanok írjanak akik a fütyi másik oldalán vannak!
Teljesen mindegy milyen, nincs jelentősége számomra.
Sokkal fontosabb, hogy tiszta legyen és ápolt, mert akkor már öröm kènyeztetni :)
Mindegy, ha ápolt és tiszta.
Bár a metélt sokkal tisztább, a nap folyamán is, nem megy be semmi a nemlétező fityma alá stb. Valamint tényleg sokkal tovább bírják, ami nem hátrány!! ;) És nem érzéketlen, csak több inger kell neki.
Am minek metélnéd magad körül, ha nem vagy zsidó? Szövetséget akarsz kötni Jehovával? Nem bánom én, azt csinálsz amit akarsz.
Én voltam 1 metélttel, de a többi partnerem nem volt az és hát a metélt nem emelkedett ki semmivel a többi közül.
Szerintem ne legyen metélt, ha a természet úgy adta, akkor maradjon is úgy.
Ha egészségügyi oka van, akkor oké (páromnak is azért van 5éve - motorbalesetben megsérült neki). Amúgy meg felesleges fájdalom.
Utolsó előtti voltam.
Én sem értem minek kell divatból ilyeneket csinálni. Persze nem baj, ha valaki körül van metélve, de annak legyen valami oka.
Egyetértek ezzel:
"ha a természet úgy adta, akkor maradjon is úgy."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!