Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam, hogy láttam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam, hogy láttam a férjét egy másik nővel?

Figyelt kérdés
Barátnőm nagyon szenved, úgy érzi, a férje megcsalja, de nincs semmi bizonyossága. Ma láttam a férjét kézen fogva menni egy fiatal lánnyal. Elmondjam a barátnőmnek, vagy ne avatkozzak bele? Melyik a tisztességesebb? Van egy kisgyerekük is.

2016. dec. 27. 23:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
44%
Ezt tudnia kell!Sokan mondjak ne ussuk bele az orronkat mas dolgaba de azt kell h mondjam h igen.Ilyen helyzetekben mas emberekben kell megbizni.Rengetegen atvannak verve olyanok is akik azthiszik h az o parjuk sose vsalna meg oket.Rengeteg ilyennel talalkoztam mar,tudod en mindig is azt mondom h soha ne bizzuk meg a parunkban 100 szazalekig,soha!!Sokan ugyhiszik ismerik a parjukat,megvan a bizalom es ezt sajnos kihasznaljak.de a lenyeg a lenyeg mond el a bnodnek,meg ha kettojuk hibaja is az egesz a ferje szakithatna is de kihasznalja h kettos eletet jatszhat.Egy ilyen embert vedeni?en mindig is azt mondtam ha egy ismeros ha egy idegen igenis mindenkinek joga van tudnia a dolgokat.Foleg akkor ha megcsalasrol van szo.Ilyen embereket akik atverik a parjukat csak gyenge gyava emberek akiknek ez a megoldas a jo.En tudni szeretnem ha ilyen folyna a hatam mogott.a bnod eldonti majd mit akar az eletevel de ez a kapcsolat csak szenvedes lesz,minell elobb lezarja annal elobb lehet ujra boldog
2016. dec. 28. 07:45
 12/29 anonim ***** válasza:
El kell mondanod!
2016. dec. 28. 07:57
 13/29 kolosszus22 ***** válasza:
100%
Én férfiként is azt mondom, hogy mondd el! Még ha az lenne hogy nem tud semmiről és boldog, akkor jobban meg kellene gondolni h ilyen információval lerombolod-e az életét. Viszont mint írod, a nő sejti, hogy csalják és szenved, te pedig megbizonyosodtál erről, nyugodtan mondd el neki!
2016. dec. 28. 09:19
 14/29 anonim ***** válasza:

Vétkesek között cinkos aki néma!

Én a férjem szeretőjének a férjének akartam elmondani.Végül nem tettem,mert sem a nőt,sem a szegény férjet nem ismerem,de ebben az esetben biztosan szólnék.

2016. dec. 28. 12:58
 15/29 anonim ***** válasza:

Nekem a közös barátaink tudták, így mikor eljöttem, mondtam neki, hogy a barátokat is megtarthatja.

Persze a legdurvább az volt, hogy ő nagyrészt szart a barátaira, és engem hívtak, ha bajban voltak.

Nem egyszer segítettem így vagy úgy nekik.

Ez lett a jutalmam.

Azóta eltelt másfél év, és már valahogy nem bánom, mert lettek új barátok és az élet tovább megy.

2016. dec. 29. 00:27
 16/29 anonim ***** válasza:
Amikor en igy jártam, nekem elmondta a barátnőm. Örökké hálás leszek neki.
2016. dec. 29. 03:54
 17/29 anonim ***** válasza:
Mit akarna a barátnőd nyugodt állapotában? Hogy elmond vagy hogy hallgass? Aszerint dönts, hogy ő mit akarna.
2016. dec. 29. 04:13
 18/29 anonim ***** válasza:
46%

"Amirôl nem tud nem fàj. "

Szeretném ha mindenki megjegyezné ezt a mondatot, és felismerné, ha legközelebb hallja, ugyanis ez tipikusan az ostoba, és felélőtlen emberek mantrája.

2016. dec. 29. 04:22
 19/29 nyitott fiú ***** válasza:
nem fontos mindent észrevenni
2016. dec. 29. 08:46
 20/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, végül elmondtad, elmondod, vagy mégsem?
2016. dec. 30. 05:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!