Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam, hogy láttam a férjét egy másik nővel?
1. Ha te lennel ebben a helyzetben, azt akarnad, hogy a baratnod eltitkolja amit tud?
2. Ha szolsz neki, akkor lehet, hogy duhos lesz, de legalabb eselyt adsz neki, tud valamit lepni, fel tud keszulni egy esetleges parbeszedre a ferjevel.
3. Ez csak a sajat velemenyem, ahogy a barataimhoz allok, de en azt varnam toluk, hogy igazat mondjanak, es mellettem alljanak meg akkor is, ha kiborulok.
Ez a tiszteseges, nem a hallgatas. Mi lesz, ha kiderul, hogy te tudtal rola?
Ha tényleg barátnőmről van szó, nem tudnám megtenni vele, hogy nem mondom el... Nem lennék cinkos ebben az egészben ugyanis. Másrészt rettentő dühös lennék, ha meg tudnám, hogy a barátnőmnek nevezett személy tudott róla, de lapított mint sz.r a fűben és ő is hülyének nézett.
De ez én vagyok.
Halgatni arany.
Ha a nyilvànos utcàn kézenfogva megy egy màsik nôvel,hamar lefog bukni. Vagy lehet màr a fért tervezgeti elmondani a dolgot.
Ha a pasi nem latta h te lattad ôket,akkor meg a baràtnôd ezt ugyse tudja meg.
Amirôl nem tud nem fàj.
Hagyni kell h magàtol kiderûljôn.
N25
A megcsalás, csak következmény. Ha üresen tartaná a barátnőd a férje zacsiját, akkor nem lenne "ereje, energiája" más nővel lenni. Tehát tudja jól, hogy meg van csalva. Nem kell ehhez semmi bizonyíték neki.
Akarsz a rossz hírt vivő postás lenni?
De ha szólsz neki, akkor máris lehet a férjét okolni, és együtt utálni a szemét férfiakat. Azt meg Habsburg Ottó óta tudjuk, hogy az embereket a közös ellenség hozza össze a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!