Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam, hogy láttam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam, hogy láttam a férjét egy másik nővel?

Figyelt kérdés
Barátnőm nagyon szenved, úgy érzi, a férje megcsalja, de nincs semmi bizonyossága. Ma láttam a férjét kézen fogva menni egy fiatal lánnyal. Elmondjam a barátnőmnek, vagy ne avatkozzak bele? Melyik a tisztességesebb? Van egy kisgyerekük is.

2016. dec. 27. 23:02
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem úgy a legtisztességesebb ha megdugom a barátnődet, és akkor a férjével kvittek.
2016. dec. 27. 23:06
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha te lennel ebben a helyzetben, azt akarnad, hogy a baratnod eltitkolja amit tud?

2. Ha szolsz neki, akkor lehet, hogy duhos lesz, de legalabb eselyt adsz neki, tud valamit lepni, fel tud keszulni egy esetleges parbeszedre a ferjevel.

3. Ez csak a sajat velemenyem, ahogy a barataimhoz allok, de en azt varnam toluk, hogy igazat mondjanak, es mellettem alljanak meg akkor is, ha kiborulok.

Ez a tiszteseges, nem a hallgatas. Mi lesz, ha kiderul, hogy te tudtal rola?

2016. dec. 27. 23:21
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg barátnőmről van szó, nem tudnám megtenni vele, hogy nem mondom el... Nem lennék cinkos ebben az egészben ugyanis. Másrészt rettentő dühös lennék, ha meg tudnám, hogy a barátnőmnek nevezett személy tudott róla, de lapított mint sz.r a fűben és ő is hülyének nézett.

De ez én vagyok.

2016. dec. 27. 23:34
 4/29 anonim ***** válasza:
9%
Üssd csak bele az orrod a mások dolgába, de ne visìts ha majd az orrodba is beleütnek egy párat...
2016. dec. 27. 23:45
 5/29 anonim ***** válasza:
12%

Halgatni arany.

Ha a nyilvànos utcàn kézenfogva megy egy màsik nôvel,hamar lefog bukni. Vagy lehet màr a fért tervezgeti elmondani a dolgot.

Ha a pasi nem latta h te lattad ôket,akkor meg a baràtnôd ezt ugyse tudja meg.

Amirôl nem tud nem fàj.

Hagyni kell h magàtol kiderûljôn.

N25

2016. dec. 27. 23:52
 6/29 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen helyzet után, ha kiderülne egy barátomról, hogy egy ilyen horderejű dolgot elhallgatott előlem, már nem tartanám barátnak az illetőt. Sőt.
2016. dec. 28. 00:26
 7/29 anonim ***** válasza:
80%
Mondd el mindenkepp.
2016. dec. 28. 00:38
 8/29 anonim ***** válasza:
11%

A megcsalás, csak következmény. Ha üresen tartaná a barátnőd a férje zacsiját, akkor nem lenne "ereje, energiája" más nővel lenni. Tehát tudja jól, hogy meg van csalva. Nem kell ehhez semmi bizonyíték neki.

Akarsz a rossz hírt vivő postás lenni?

De ha szólsz neki, akkor máris lehet a férjét okolni, és együtt utálni a szemét férfiakat. Azt meg Habsburg Ottó óta tudjuk, hogy az embereket a közös ellenség hozza össze a legjobban.

2016. dec. 28. 01:29
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondod el nem vagy a barátnője!
2016. dec. 28. 05:39
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd már úgy is sejti, már csak bizonyosságra lenne szüksége. Neki is jobb lesz, ha tudja a biztos rosszat, mint a bizonytalanban vergődni.
2016. dec. 28. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!