Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bármennyire is szeretjük még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bármennyire is szeretjük még egymást, én mégis szakítottam vele, mert megcsalt. Jól döntöttem?

Figyelt kérdés

23 éves egyetemista nő vagyok és egészen a múlthét vasárnapig egy éven keresztül boldogan éltem a párommal (26F), amíg oda nem jött hozzám és be nem vallotta, hogy háromszor megcsalt egy nővel. Erre én teljesen lefagytam, és próbáltam nem elsírni magam, de mind hiába. Persze ő próbált vigasztalni és megmondta, hogy semmit nem rontottam el, hanem ő volt hülye. Hagyta, hogy az a 10/10-es nő elcsábítsa. Megmondta, hogy megbánta, amit tett és ez a félrelépés semmit se jelentett neki. Bocsánatot kért és kijelentett, hogy mindent helyre tesz, csak ne hagyjam el és bízzak benne. A mondanivalója hallatára, könnyes szemmel ránéztem, a párom megpróbált megölelni, de én ellöktem magamtól és megmondtam neki, hogy: "Nee, hagyjál békén!" , majd bementem a hálószobánkba és magamra csaptam az ajtót.

Egy pár óra múlva kisétáltam a szobából a nappaliba, ahol a párom, mihelyst meglátott, fölállt és megpróbált megszólalni, de én félbeszakítottam. Közöltem vele, hogy ezt elszúrta és jobb lesz, ha jövőhéttől már nem élünk együtt. Erre ő könyörgött, hogy ne tegyem, mert nagyon szeret és ígéri, hogy jobb lesz, de én ezt nem bírtam továbbhallgatni és leordítottam és elhordtam mindennek, majd magamra kaptam a kabátomat és elmentem sétálni.

Már egy hete annak, hogy visszaköltöztem a szüleimhez és azóta kapom 5 percenként az sms-eket, egy nap legalább 10 nem fogadott hívásom van. Messengeren nem tud írni, mert letiltottam.

Az igazat megvallva még mindig nagyon szeretem őt. Ő volt az első férfi az életemben, akit tiszta szívemből tudtam szeretni. Nincs olyan nap, mikor ne gondolnék rá vágyakozva, de sajnos megcsalt és ezzel elveszítette a bizalmamat iránta. Ráadásul ezzel bebizonyosodott, hogy egy jellemgyenge valaki és ezek után nem tudnék ugyanúgy tekinteni rá, ahogy azelőtt. Meg gyengének és befolyásolhatónak érezném magam, ha még ezek után vele maradnék. Tudom, hogy mindenkinek jár egy második esély, de mi a biztosíték arra, hogy nem csal meg újra? Háromszor képes volt rá, képes lehet rá még háromszor vagy többször is. Csak azért csalt meg, mert az a nő elcsábította, azaz nem bírt ellenállni a kísértésnek. Ha erre gondolok, mindig elural a harag és a düh. Majd arra gondolok, hogy ez a cselekedete bebizonyította, hogy nem szeretett eléggé és ilyenkor, pedig hihetetlenül lehangolt leszek. Tudom, hogy még mindig nagyon szeret és én is őt, de szerintem jobb mihamarabb továbbállni. Szerintetek?

2016. dec. 18. 21:10
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
75%

Mindig azt tanácsoljátok ezen az oldalon: légy őszinte,valld be. Ez a fiú ezt tette...mit ért el vele?

Megmondanám, tartsunk szünetet, de úgy,hogy nem keressen. Higgadt fejjel átgondolnám...bár mindenkinek jár egy esély, egy életre megtanítanám vele,hogy velem ilyet nem csinálhat.

2016. dec. 19. 15:03
 32/33 anonim ***** válasza:
100%
Igaz szerelemről beszéltek, de itt max a lány részéről van igaz szerelem. Az igaz szerelem nem ilyen. Rövid egy év alatt 3x dugott meg egy másik nőt. Hogy bírná ki ez a kapcsolat a következő 50 évet? Miért is menne bele a kérdező ilyen fiatalon egy számára megalázó kapcsolatba, ahol nem beszélhetünk igaz szerelemről, hűségről, bizalomról és - ami a legfontosabb - tiszteletről?
2016. dec. 20. 09:43
 33/33 anonim ***** válasza:

Szóval ha egy külsőre kimondottam jó csaj megy oda a pasihoz( vagy a pasi próbálkozik be, és éppen bejön a szituáció), akkora pasinak joga van félrekúrnia? ÉS akkor a nőnek is?

Vagy ha nőre mozdul rá egy gyurmagyuri vagy focista srác, és éppen 10/10-es, akkor az tök rendben van, ha szexelnek, hiszen adonisz teste van a pasinak.

Vagy most azért kell megvédeni a jellemtelen p*csingert, mert "A férfi másképp működik". Az mindig gondol a szexre minden x-edik nővel.

-Nincs ezzel gond, megsúgom, nem a 16.században vagyunk már jó régóta, és sok nő is sokat gondol a szexre ;) és rendelkezik fantáziával, DE nem mindegyik kúr is félre, ha ott az alkalom...

Az meg hogy elmondta, letudta a lelkiismeretét vele, ne hogy már szegényt kelljen sajnálni, amiért nem bírta vérével és képtelen volt nem-et mondani, megálljt parancsolni...

Egyértelmű, hogy aki így gondolkodik, az pár hónap/év után IS ugyanúgy fogja gondolni, hogy "hát de ez egy 10/10-es nő" és nem hagyhatom ki.

Az ilyenek kívánom kapjanak ki ugyanilyen könnyű vérű nőt, akinek elég majd, ha melletted jön majd egy helyes pasi( már pedig jönni fog), odamond neki 2 szép szót és már teszi is szét a lábát neki. Gondolom te szép csendben lenyeled, hiszen jobb pasival csalt meg, mint te, hülye lett volna kihagyni ;)

2016. dec. 25. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!