Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Bármennyire is szeretjük még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bármennyire is szeretjük még egymást, én mégis szakítottam vele, mert megcsalt. Jól döntöttem?

Figyelt kérdés

23 éves egyetemista nő vagyok és egészen a múlthét vasárnapig egy éven keresztül boldogan éltem a párommal (26F), amíg oda nem jött hozzám és be nem vallotta, hogy háromszor megcsalt egy nővel. Erre én teljesen lefagytam, és próbáltam nem elsírni magam, de mind hiába. Persze ő próbált vigasztalni és megmondta, hogy semmit nem rontottam el, hanem ő volt hülye. Hagyta, hogy az a 10/10-es nő elcsábítsa. Megmondta, hogy megbánta, amit tett és ez a félrelépés semmit se jelentett neki. Bocsánatot kért és kijelentett, hogy mindent helyre tesz, csak ne hagyjam el és bízzak benne. A mondanivalója hallatára, könnyes szemmel ránéztem, a párom megpróbált megölelni, de én ellöktem magamtól és megmondtam neki, hogy: "Nee, hagyjál békén!" , majd bementem a hálószobánkba és magamra csaptam az ajtót.

Egy pár óra múlva kisétáltam a szobából a nappaliba, ahol a párom, mihelyst meglátott, fölállt és megpróbált megszólalni, de én félbeszakítottam. Közöltem vele, hogy ezt elszúrta és jobb lesz, ha jövőhéttől már nem élünk együtt. Erre ő könyörgött, hogy ne tegyem, mert nagyon szeret és ígéri, hogy jobb lesz, de én ezt nem bírtam továbbhallgatni és leordítottam és elhordtam mindennek, majd magamra kaptam a kabátomat és elmentem sétálni.

Már egy hete annak, hogy visszaköltöztem a szüleimhez és azóta kapom 5 percenként az sms-eket, egy nap legalább 10 nem fogadott hívásom van. Messengeren nem tud írni, mert letiltottam.

Az igazat megvallva még mindig nagyon szeretem őt. Ő volt az első férfi az életemben, akit tiszta szívemből tudtam szeretni. Nincs olyan nap, mikor ne gondolnék rá vágyakozva, de sajnos megcsalt és ezzel elveszítette a bizalmamat iránta. Ráadásul ezzel bebizonyosodott, hogy egy jellemgyenge valaki és ezek után nem tudnék ugyanúgy tekinteni rá, ahogy azelőtt. Meg gyengének és befolyásolhatónak érezném magam, ha még ezek után vele maradnék. Tudom, hogy mindenkinek jár egy második esély, de mi a biztosíték arra, hogy nem csal meg újra? Háromszor képes volt rá, képes lehet rá még háromszor vagy többször is. Csak azért csalt meg, mert az a nő elcsábította, azaz nem bírt ellenállni a kísértésnek. Ha erre gondolok, mindig elural a harag és a düh. Majd arra gondolok, hogy ez a cselekedete bebizonyította, hogy nem szeretett eléggé és ilyenkor, pedig hihetetlenül lehangolt leszek. Tudom, hogy még mindig nagyon szeret és én is őt, de szerintem jobb mihamarabb továbbállni. Szerintetek?

2016. dec. 18. 21:10
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Egyébként tényleg szánalmas. Egyfolytában könyörög és nem veszi észre, hogy erre a színjátékra kezdek nem vevő lenni. Közöltem is vele, hogy hagyjon békén, de csak azért is tovább folytatja. Már csak az hiányzik, hogy elkezdjen érzelmileg zsarolni.

De bármennyire szánalmas, még mindig nagyon szeretem. Talán egy kis kikapcsolódás helyretenne. Arra gondoltam, hogy karácsony után elutazom egy pár napra. Addig se kell őt kerülgetnem a városban.

2016. dec. 18. 21:46
 12/33 anonim ***** válasza:
56%
Tényleg szánalmas a tag, előtte miért nem udvarolt körbe? Miért csak utána? Pont ezzel fog ellökni. Ha okos lenne a srác, napi max 1 hosszabb sms-t írna, se hívás, se eléd menés. Ez zaklatás.
2016. dec. 18. 21:48
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Le tudod tiltani a telefonszamat is egyebkent. Nalam az adott nevjegynel van egy kis menu, es ott. Es akkor vegkepp nem tud irogatni. Ha meg megkeres, akkor mehet a levegonek nezes.

Vannak nagyon masszazs ajanlatok ilyen kuponos oldalakon, en is ma vettem egyet jo aron :D. Esetleg az is lelazithat:).

2016. dec. 18. 21:48
 14/33 anonim ***** válasza:
32%
Hihetetlen, hogy két szerelmes esetén ennyire könnyen ezt tudjátok tanácsolni, hogy vége és kész. Nagyon ritka dolog a szerelem. És nem azon múlik, hogy folytatni lehessen, hogy megtörténik e valakivel ilyen újra, mert tény, hogy nincs garancia, de másnál sem lesz. Ha lehet folytatni, akkor a meglévő érzelmek miatt. Azért, mert ha szeretünk valakit és ő is szeret, akkor nem lehetetlen elfogadni az egészet így ahogy van, hogy ez is ő és jé ez sem tudta eltüntetni az érzelmeket.
2016. dec. 18. 21:55
 15/33 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy ez már zaklatás, de egy idő után úgy is ráun, vagyis nagyon remélem. E téren annyira nem kell aggódni, hogy a megszállottja leszek, mert nem egy labilis idegzetű valakiről beszélünk. Az pedig tervben van, hogy letiltom a számát.
2016. dec. 18. 21:58
 16/33 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon nehéz lehet most neked, az érzelmek miatt, de hidd el az idő megoldja.Véleményem szerint jól tetted hogy kiakarod zárni a további életedből. Ha vissza fogadnád akkor meggyőződést nyerne róla hogy talált egy olyat aki az ilyesmit eltűri. Egy alkalommal való megcsalás is nagy gerinctelenség, nem három.
2016. dec. 18. 22:09
 17/33 anonim ***** válasza:
31%
Ti, hányszor voltatok igazán szerelmesek életetekben, hogy ennyire lazán dobáljátok, hogy majd az idő megoldja. Én tuti nem merném azt tanácsolni egy barátomnak, hogy nem baj, hogy szeretitek egymást azért gyerünk szakítsatok. Főleg mert ha körülnéz az ember a világban nem azt látja, hogy annyira könnyű jó kapcsolatot találni. Hány ilyet láttok?
2016. dec. 18. 22:14
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
17.: az neked hol jó kapcsolat, ha egyetlen egy év együttlét alatt a pasi telibecsalja a lányt? Hol szerelmes ez a srác?
2016. dec. 18. 22:21
 19/33 anonim ***** válasza:
10%

#18 nem hiszem, hogy érted mi zajlik le egy férfi fejében. elárulom naponta egy csomó nőről jut eszébe, hogy leszophatná, pl mert meglátta a metrón. és aztán ahogy tovább megy már nem is emlékszik rá. függetlenül attól, hgoy szerelmes e. nyilván nem mindenki, de szerintem az átlag sacc így működik.

és ez a történet arról is szól, hogy egy 10/10 es csajt végül is lepattintott a srác és az egészet elmondta a barátnőjének őszintén, kockáztatva ezzel az egészet, hogy tisztázza a dolgot, hogy ne kamuban csinálják tovább. pedig ha hallgat, akkor minden rendben maradt volna és a mindkét lányt megtarthatta volna akár.

és nem azt mondom, hogy tuti folytatni kell. csak, hogy azért ez nem ilyen fekete-fehér, hogy félrelépett, hop akkor vége, semmi gond menetelünk tovább. mert ez a szerelmi dolog ez nem így működik.

2016. dec. 18. 22:26
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

19.: végülis lepattintott? Ne viccelődjünk már! Háromszor megdugta!

Az, ha valaki gondol rá, teljesen más, mint amikor meg is teszi. A srácnak pedig nem volt lelkiereje kibírni. Az ilyenek máskor is megteszik.

Nehogy már ebből azt hozd ki, hogy végülis a srác levakarta magáról a lányt :D

2016. dec. 18. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!