Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a barátommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátommal, mégis minden nap találkoznom kell vele, teljesen kikészültem már. Hogyan tudnék könnyíteni a helyzetemen?

Figyelt kérdés

Ugyanannak az egyetemnek, ugyanarra a szakára járunk. Az elmúlt hetekben már előadásokra se járok be, nehogy összefussunk. De egyszerűen nem hogy előadásokon, de még zh-knál se tudok figyelni, ha ott van.

Attól félek, h teljesen el fogom cseszni ezt a félévemet, mert mindjárt itt a vizsgaidőszak, de a suli közelébe is már gyomorgörccsel megyek. :(

Hogy tudnám vhogy kizárni őt és nem foglalkozni vele, h ő is ott van? Mert lelkileg már teljesen kikészített ez az egész. Én még mindig nagyon szeretem, de tudom, h folytatásban már felesleges reménykednem.

Ráadásul még 1 félévünk van, úgy h esetleg nyáron, ha nem találkoznunk, túl is tudom tenni magam rajta, attól félek szeptemberben kezdődik minden elölről. :(

2016. ápr. 25. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:
más időpontokba nincs előadás vagy gyak?
2016. ápr. 25. 19:13
 2/7 anonim ***** válasza:
"...Attól félek, h teljesen el fogom cseszni ezt a félévemet..." Kedves! Akkor elcseszted amikor összejöttél olyannal akivel törvényszerüen találkozol naponta. Nem tudsz mást tenni vagy uralkodsz most magadon vagy másik egyetemre mész.
2016. ápr. 25. 19:52
 3/7 A kérdező kommentje:

#1: ebben a félévben már nem tudok variálni, erre az 1 hónapra, és sajnos kevesen vagyunk ezen a szakirányon (32-en) tehát, 90%-ban csak 1 időpontja van minden órának

#2: tudom :( de ez sajnos olyan dolog, amivel nem tudtam mit csinálni, talán egy fokkal jobb lett volna, ha nem jövünk össze, de az is szenvedés lett volna, ha már egyszer kialakult köztünk vmi.

amúgy már komolyan elgondolkodtam rajta, h halasztok egy félévet, teljes elkeseredettségemben.

2016. ápr. 25. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
milyen szakon vagy? én is halasztanék a helyedben
2016. ápr. 25. 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:

találd meg, hogy ezt mi okozza benned és milyen érzést, és hogy ezen felül mire lenne szükséged.

sajna ezt a lelki traumát csak magad olfhatod meg, és iránymutatást sem tudunk nagyon adni.

a múltat rakd elntanulságnak, és a jelenre meg a jövőre figyelj. megfelelés helyett önismeret, érzelmi intelligencia

és mosoly :]

2016. ápr. 26. 01:05
 6/7 A kérdező kommentje:

#5: időre, de legfőképpen távolságra lenne szükségem, mert így h állandóan találkozunk képtelen vagyok túltenni magam ezen az egészen.

mondjuk legalább a kínos találkozásaink és pillanataink miatt nem érzem magam rosszul, mert látom rajta, h neki is pont ugyanolyan ez a helyzet, mint nekem.

és köszönöm a tanácsodat, sikerült is mosolyt csalnod az arcomra :)

2016. ápr. 27. 16:43
 7/7 anonim ***** válasza:

hát értem.. nekem is volt hasonlóó. Tavaly a nyári szünet megmentett :) és akkor ki tudtam heverni, meg jött új szerelem is, és amúgy viszonzatlan szerelem volt

Viszont én azóta nagyon ritkán láttam őt, mivel mi nem egy szakra járunk.De pont szülinapján találkoztam vele, akkor odamondtam neki egy boldog szülinapot. Ez ilyen önbeteljesítő cucc.. valahogy csak akkor látom meg, ha szeretném meglátni :D furi...

2016. máj. 2. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!