Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Valakinek valami ötlete hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek valami ötlete hogy mégis mit is akarunk?

Figyelt kérdés

1,5év után szakitottam a barátommal,ennekmár lassan 3hete. Persze tudom ennyi idő utan nem fogok még túl lépni, de persze szarul érzem magam senkihez nincs kedvem stb a szokásos. Viszont a legjobb haverja 2is ott dolgozik ahol én és probalták vele felvenni a kapcsolatot de több mint 2hetig senkinek reagált, erre persze idegeskedtem miatta ezért irtam neki hogy mi van vele...nekem egyből válaszolt is hogy rendben van de nincs kedve senkihez pár szó váltottunk még utaná ennyi volt.viszont rá egy napra este rám irt beszélgettünk sokat és telefonon utana 1órán at. A kapcsoltunkra nem tértünk ki kifejezetten csak hogy azért nem vagyunk rendben egyikőnknek bár neki ezeket a dolgokat nehéz kimondani, mert a kemény pasit játsza...aztán elköszöntünk hogy majd beszelunk valamikor ez tegnap este volt, ja és hogy azt is momdta h szerinte igy lesz a jo ha vége de a masik pillanatban pedig hogy nem tud elengedni....most akkor végülis mit akar?

Szakitás oka: sok vita és hogy a szüleinek nem mutathat be mertnem engedik hogy velem legyen, ezért sok helyen titokbam kellet mutatkoznunk de elfogadtam ezt mivel nem akartam hogy miattam vitatkozon nap mint nap a szüleivel...de azért sokszor ez is nehezséget okozott.

Én szeretem még mindig, de őt nem értem...mit is akarhat ő valojaban??

2016. febr. 27. 17:05
 1/2 Bence_ ***** válasza:
Azt döntsd el te mit akarsz. Ha őt akkor meg fogadd el.
2016. febr. 27. 17:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Én elfogadom, de ő azt mondja ez igy nem működik tovabb...megis keres, az őérzelmeiben nem vagyok biztos és hogy mit akar,és hiaba kérdezem nem

reagál konkrétan mintha akarná és nem is....nem.értek semmit már :/

2016. febr. 27. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!