Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul, hogy valakinek kapcsolata van, mégis másba szerelmes? 22L
Figyelt kérdés
Csak nem hagyja ott az aktuálist, mert??? Tippek?
Mert miért?
Hallottatok már ilyesmiről?
Mi ilyen okok jöhetnek szóba?
2015. aug. 11. 21:03
1/6 A kérdező kommentje:
*Milyen
2015. aug. 11. 21:06
2/6 anonim válasza:
Persze. A leggyakoribb két opció az, hogy azt a bizonyos exet szereti, őt próbálja meg pótolni valahogy, vagy pedig akit szeret, nem akar tőle semmit, viszont egyedül sem akar lenni.
3/6 anonim válasza:
Igen van.
Nekem teljesen tönkre van a kapcsolatom, viszont féltem a gyerekeket az anyjuktól és valszeg nála maradnának, ezért inkább én is maradok és másefelé keresem a boldogságot.
Nem ilyen egyszerű a sztori, de tömören ennyi elég.
4/6 anonim válasza:
Az első elég jó összefoglaló. Még egy harmadik opciót tapasztaltam, plátói szerelem, akármilyen indokból is, de nem jön össze, és akkor ha nincs ló, jó a szamár is, akár búfelejtőnek, akár továbblépés reményében.
5/6 anonim válasza:
Azért ilyen nem nagyon fordul elő. Ha csak bejön neki más srác/lány, az még egy dolog, de ha tényleg szerelmes is másba, azt a párja úgyis észre fogja venni rajta, hogy nem úgy viselkedik, mint régen, és úgyis kidobja.
6/6 anonim válasza:
nem feltétlen veszi észre a párja. ismerek olyanokat, ahol nem vette észre a lány, hogy szerelmes lett a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!