Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Most ez mégis miért van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez mégis miért van?

Figyelt kérdés

5 évig voltunk együtt. Nagyon sok volt a vita, más felé kacsingattam, nem voltam belé szerelmes. Néha előjött, hogy szeretem, de mindig volt valami, amin veszekedtünk. Ócsárolt engem és én is őt. 2 hónapja szakítottunk, de azóta olyan rossz. Vissza akarom kapni, pedig tudom, hogy ha mellettem lenne, akkor ugyanúgy undorodnék tőle, stb. Nem vagyok belé szerelmes, de akkor miért akarok vele lenni?

20N

2016. márc. 8. 12:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert nincs más. --> megszokás
2016. márc. 8. 12:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Hogyan lehetne a megszokást legyőzni?
2016. márc. 8. 12:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ösztön. Meg kell gyászolni a kapcsolatot mert ha elnyomod, később jobban fog fájni.
2016. márc. 8. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az első válaszoló írta: megszokás. Sok időt voltatok együtt, ehhez idő kell hogy ki tudd heverni és egy újabb életritmus beálljon nálad. Ami teljesen más lesz mint amikor együtt voltatok. Ha minden nap 19:00-kor beszéltetek telefonon vagy bárhogy, akkor az most az esti TV műsorod fogja felváltani, vagy hogy leviszed a kutyát sétálni a barátnőkkel. Csak mondtam valamit, de a lényeg ugyanaz. Megszoktad és most máshoz kell hogy hozzászokj. Ehhez idő kell és hidd el menni fog. Sürgetni nem tudod, de jobb lesz hidd el. :)
2016. márc. 8. 13:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Új lakásba is költöztem, kosarazni is szeretnék elkezdeni.. csak valamikor visszaránt..
2016. márc. 8. 14:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Én csak annyit fűznék hozzá az előzőekhez, hogy ne felejtsd el egy pillanatra sem, hogy ennek az érzésnek nem sok köze van a konkrét személyhez. Amúgy meg foglald le magad mindenfélével, keress új hobbikat, legyél sokat a barátokkal, stb... Aztán idővel jobb lesz. Hajrá! :)
2016. márc. 8. 17:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy magához a fiúhoz nincs köze, mert ha látom egy képen vagy valami, undorodom.

Csak néha elbizonytalanodom..

2016. márc. 8. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!