Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy esetleges megcsalás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy esetleges megcsalás után ennyire megváltozik egy feleség?

Figyelt kérdés

Amióta megcsalt a feleségem,16évnyi házasság után mintha más embert kaptam

volna vissza,igaz hosszútávú szeretője volt nem egy éjszakás,de engem szeret

igy visszavettem,megbocsátottam neki.De mintha megváltozott volna,más lett

a nézete a világról,elötte egy szolid normális nőcske volt amióta megcsalt

azóta az erkölcsi normái is lazábbak lettek,bizonyos dolgokról is máshogy

vélekedik mint elötte,mitől van ez? Majd idővel visszatér a régi énje?

Vagy mi ennek az oka? Nem vitázunk nem hozzuk a történteket szóba csak 16évig

nem ilyen volt,ennyire megváltoztaták a körülmények? Ezelött elitélte aki megcsalja

a párját most meg azt mondja,hogy nem tör senki felett pálcát mert ő is bele esett,

eddig pedig szigorú erkölcsi elvei voltak,vagy csak szinlelte? Valaki volt már

hasonló helyzetben? Olyan mintha a régi feleségem meghalt volna és egy újjal élnék

együtt.Visszakapom a régi feleségemet lelkileg is vagy csak kinézetre lesz ő az?

2016. nov. 11. 15:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sose lesz már a régi az egész
2016. nov. 11. 23:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Bizony. Van az a pillanat, amikor az ember elkezdi érezni, hogy nem fog örökké élni és akkor azt gondolja, hogy neki is csak egy élete van és ideje abba belevágni. Amíg gyereket nevel, karriert épít stb addig ez nem olyan éles kívánság, de ha ezeken túl van, akkor lehet, hogy tényleg az élmények szerzése lesz az elsődleges, mert abból tud töltekezni és az marad meg neki.
2016. nov. 14. 04:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!