Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy esetleges megcsalás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy esetleges megcsalás után ennyire megváltozik egy feleség?

Figyelt kérdés

Amióta megcsalt a feleségem,16évnyi házasság után mintha más embert kaptam

volna vissza,igaz hosszútávú szeretője volt nem egy éjszakás,de engem szeret

igy visszavettem,megbocsátottam neki.De mintha megváltozott volna,más lett

a nézete a világról,elötte egy szolid normális nőcske volt amióta megcsalt

azóta az erkölcsi normái is lazábbak lettek,bizonyos dolgokról is máshogy

vélekedik mint elötte,mitől van ez? Majd idővel visszatér a régi énje?

Vagy mi ennek az oka? Nem vitázunk nem hozzuk a történteket szóba csak 16évig

nem ilyen volt,ennyire megváltoztaták a körülmények? Ezelött elitélte aki megcsalja

a párját most meg azt mondja,hogy nem tör senki felett pálcát mert ő is bele esett,

eddig pedig szigorú erkölcsi elvei voltak,vagy csak szinlelte? Valaki volt már

hasonló helyzetben? Olyan mintha a régi feleségem meghalt volna és egy újjal élnék

együtt.Visszakapom a régi feleségemet lelkileg is vagy csak kinézetre lesz ő az?

2016. nov. 11. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem végre az lehetett aki akart, már ne haragudj.

Úgy néz ki végre élhetett végre önmaga lehetett, kibontakozhatott.

Szerintem otthon korlátozva érezte magát.

És nem biztos, hogy jó ha azt akarod , hogy ugyanolyan legyen mint volt mert akkor ismét visszapottyan ugyanabba az életébe ami volt és akkor később megint meg fog csalni.

2016. nov. 11. 15:15
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Lehetőséget kapott és előbújt belőle a ribizli énje. Készülj fel, hogy újra megfog csalni. Sosem lesz már a régi.
2016. nov. 11. 15:21
 3/12 anonim ***** válasza:
23%
Az első kettő nem ért ehhez... Én tudom az okát. Elrabolták őt a földönkívüliek, mint Pataki Attilát és átprogramozták az agyát.
2016. nov. 11. 15:25
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

Sületlenség amit az első ír. Ahogy a kérdező leírását olvasom, nem tűnik egy korlátokat és szabályokat alkotó embernek, abból is következtetek erre, mert képes volt megbocsátani a hűtlenséget is. Kérdező a feleséged egyedüli erkölcsi korlátja a házassága volt, amit szépen meg is tört, mert kalandra vágyott. Most, hogy már kihűlt a szeretői ágy szépen visszakéredzkedett a megszokottságba.

Azzal meg, hogy senkit nem ítél el, aki megcsalja a párját azt is kijelentette, hogy nem undorodik a tettétől ergo nem bánta meg igazán és valahol még fenn is tartja a jogot arra, hogy ha lesz újra kalandvágy akkor elszegődjön, akár végleg.

Ennyi nem több, aki mást állít az hazudik.

2016. nov. 11. 15:28
 5/12 anonim ***** válasza:
94%

Megtette, te visszafogadtad, ő pedig most már tudja, hogy hol vannak a házasságotokban a határok. Amik tulajdonképpen nincsenek. Büntetlenül csinàlhat bármit, otthon te úgyis várni fogod.

Csak sajnálni tudlak.

2016. nov. 11. 15:29
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Így van, megváltozik egy-két dologban a felfogás megcsalás után. Ez nyilvánvalóan azért alakul ki, mert megcsalni mást egyébként baromira könnyű szerintem, könnyű elcsábulni, de azt nehezebb beismerni, hogy ez "bűn" volt, ezért mentegetjük magunkat, hogy "végülis nem is olyan nagy probléma ez".
2016. nov. 11. 15:47
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Khmm... "ezelőtt elítélte, aki megcsalja a párját, most meg azt mondja, hogy nem tör senki felett pálcát, mert ő is beleesett" - Ne haragudj kérdező, de mit nem értesz ezen? Halál komolyan kérdezem. Gondolom túlvagytok egy k..rva nagy mélyponton, krízisen, ami végül jobbá, őszintébbé, erősebbé teheti a kapcsolatot (amennyiben jól csináljátok). Ennek oka, hogy megtapasztaltatok olyasmit, amit eddig nem, ezáltal változott/nőtt/tágult a "világképetek". Máshogy láttok dolgokat, mint eddig, a nagyobb élettapasztalat, ill. valóban, az elkövetett hiba miatt. Az ember jó esetben amúgyis folyamatosan fejlődik, saját, vagy mások hibáiból tanul, a fejlődés velejárója pedig az, hogy megváltozik a véleményünk, látásmódunk, főleg olyan dolgokról, amikhez addig közünk sem volt, csak vagdalkoztunk ellenük, 0 tudással, tapasztalattal. Most őszintén, te például gondoltad volna, hogy egy esetleges megcsalás esetén visszafogadod, vagy te is azt mondtad, amit én - és a legtöbben -, h ez kizárt, kib..sznám, mint macskát sz..rni...?
2016. nov. 11. 15:54
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom elmúlt már 40. Benne van az "én még ki akarom élni magam mert fiatal vagyok" korszakban.

Biztos lehetsz benne,hogy meg fog csalni újra. Ezt nőként írom neked.

2016. nov. 11. 16:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen volt a volt csajom, de én már nem bíztam benne. És előbb-utóbb újra megteszi...
2016. nov. 11. 16:43
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
hosszútávú szeretője volt de engem szeret,ez a mondat igazi agyatlan,naiv,felszarvazott papucsra vall.sztem nem szeret,imád te idióta:D sok boldogságot.
2016. nov. 11. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!