Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés hogy csak a szeretője vagy?
Figyelt kérdés
Működhet hosszútávon?2016. júl. 17. 20:40
1/11 anonim válasza:
Gondolom attol fugg a masik fel mire is vagyik. Pl. ha o sem fuggetlen akkor igen. De sztem hosszabbtavon valaki erezelmileg belefog bonyolodni ...
2/11 anonim válasza:
Két égig voltam egy .34 éves nővel titokban.
23/F
3/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy ha már az elején lefektettek bizonyos dolgokat vagy sem. Mi bele szerettünk egymásba...
Férfiként mondom, hogy érzelmileg baromi nagy kötődést tud kiváltani, legalábbis belőlem.
4/11 anonim válasza:
Fél évig működött a csak szex. Aztán jöttek az érzelmek, nálam is, nála is.
5/11 anonim válasza:
Nem működhet.Egyik biztosan sérülni fog,és az általában a szerető.
6/11 anonim válasza:
Szerintem nem működhet, mert az egyik fél garantáltan beleszeret a másikba, esetenként a másik fél is. Az elején jó egy ideig, demindneképp sértődés és fájdalom lesz belőle.
8/11 anonim válasza:
Nalam nem mukodott. Elejetol rossz erzes volt. Pedig probaltam maskepp felfogni.
9/11 anonim válasza:
én nem tudtam, nem így indult.
fokozatosan derült ki, hogy az exéhez is visszajár, és mellette még amit össze tud hozni.
10/11 anonim válasza:
Nagyon rossz es a legtobben azert csinaljuk/tuk mert a felmegoldas is tobb belole mint a semmi.Ekozben ott a buntudat a parja/csaladja miatt,az orokos varakozas es a tudat h nem kellesz elegge.Hosszu tavon ronccsa tesz. Es ami meg nagyobb tanulsag h bmennyire is jo,az ezt koveto felvallalt szerelem es parkapcsolat egy masik emberrel ezerszer jobb.Amikor valakinek a szive csak veled van tele,amikor a szerelmetek nem bun es amikor valaki buszken vallal h te vagy a parja.0-24ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!