Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy családos pasi szeretője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy családos pasi szeretője voltam. Most kiakadt, mert befejeztem vele. Normális?

Figyelt kérdés

1,5 hónapig volt viszonyunk. Történtek dolgok, és emiatt pár napja megmondtam neki, hogy felejtsük el egymást. Először teljesen kiakadt rajtam, azzal jött, hogy nekem mi a bajom ezzel, csak neki van elszámolni valója, ha kiderül, nekem semmi. Aztán pedig azzal jött, hogy mi van, ha ő már nem a családjához akar hazamenni esténként..

Olyan lehetetlen dolgokkal jött, de igazából egyiket sem hiszem el neki.

Most mégis mi a baja? Miért nem fogadja el? Írogat, hívogat azóta is, de nem reagálok rá...

2016. ápr. 17. 15:15
 1/7 anonim ***** válasza:
4%
Mert valószínűleg érez valamit irántad. Ettől függetlenül jól teszed, hogy nem hiszel neki. Még h el is válna, pár év múlva talán. Te tudod, mit akarsz!
2016. ápr. 17. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

A lehető legjobb döntést hoztad. A pasi csak az idődet rabolja, így sose lesz rendes párkapcsolatod,ha hónapokat, éveket pazarolsz egy olyan pasira, aki csak félig lehet a tiéd. Akivel nem mehetsz el még egy közös kirándulásra se, nem ehetsz meg vele a városban egy fagyit, nem viheted haza bemutatni a családodnak, ki se bújhattok a lakásból, mert valaki meglátja őt veled.

Hát az ilyen kinek kell?

2016. ápr. 17. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Összeilletek a pasival.
2016. ápr. 17. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted,nagyon ritka,hogy valaki otthagyja a családot egy szerető miatt,mégha most balhézik is.

Ne engedd újra vissza az életedbe !

Csalja mással az asszonyt.

2016. ápr. 17. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak dugni akar. Ne pazarold az idodet.
2016. ápr. 17. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is bátor döntés volt, mert általában fordítva szokott lenni a dolog, hogy a szeretők kattannak rá a pasira, és a pasi pedig a családját választja.

Ha továbbra sem reagálsz az üzenetekre akkor úgyis leszáll rólad. Te élni akarod tovább a saját kis életedet, ha ezt nem érti meg akkor az ő agyában van a baj.

2016. ápr. 18. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Az érzelem és az intelligencia egymással teljesen összeférhetetlen jelenség. Jelen esetben a férfinél az érzelem volt az úr.
2016. ápr. 20. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!