Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek függetlenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek függetlenül attól, hogy valaki vallásos vagy nem, nem az lenne a normális, ha mindenki házasság előtt nem feküdne le senkivel, csak házasság után kezdené a szexet?

Figyelt kérdés

Legrosszabb esetben is csak azzal feküdjön le valaki, akiről már biztosan tudja, hogy a házastársa lesz!

Az nem számit, ha házasság előtt mindenki lefekszik mindenkivel aki az útjába kerül, tényleg elég ha csakis házasság után "kezd el" valaki hűséges lenni? Ti le tudjátok nyelni, ha a párotok már Isten tudja hány partnerrel volt az ágyba, csak ezután legyen hűséges? És arra mennnyi az esély, hogy ha valaki megszokta azt, hogy mindenkivel szexelhet, utána már csak azzal az eggyel csinálja és nem lép félre? Ha házasság előtt ilyen gátlástalanul kiélheti mindenki a kivánságát, akkor van-e egyáltalán értelme a házasságnak? Szerintem ebben az esetben a házasság tényleg egy nemkivánatos terhet, vagy bilincset jelent, ellenben, aki megtartóztatja magát házasság előtt, annak szabad utat jelent a házasság, és tehermentesen tiszta lappal léphet bele, és igazi örömet jelent számára nem pedig rabláncot. Ezenkívül megszokja, hogy aki nem házastársa, az tabu, és így természetes lesz a hűség (habár ez sem garancia rá, de csak összehasonlíthatalanul több az esély rá). Mi a véleményetek erről, de nagyon őszintén?

2016. nov. 10. 07:50
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
86%

De ha szerinted 32 évig nem hittem, mégis élek, és boldog vagyok a kapcsolatomban, miért kéne változtatnom bármin is?

Biztos szép dolog a hit, rendben.

De nekem orgazmust nem a Biblia fog szerezni, hanem a párom.

Mint ahogy gondolom te is testi kapcsolattól elégülsz ki.

2016. nov. 10. 13:40
 32/44 anonim ***** válasza:
49%

# 27: magam is elkülönítem a "vallásos" és "hívő" fogalmakat, utóbbiak az én értelmezésemben megkapták közvetlenül Istentől a hit, az újjászületés ajándékát.

És itt hibádzik az érvelésed.... mert azt, hogy ez kinél mikor történik meg, TE nem tudhatod. "Könyörülök azon, a kin könyörülök, és kegyelmezek annak, a kinek kegyelmezek." Róma 9:15

Lehet, hogy valaki éppen felnőttként, több párkapcsolat, vagy akár válás után kapja meg a hit ajándékát (mint ahogy velem történt). Innentől pedig nem lehet azt állítani, hogy az egyedül üdvözítő út az, amit Te ismersz. Ezt bízd Istenre!

2016. nov. 10. 13:42
 33/44 anonim ***** válasza:
59%

(24-27-30)

31: Élhet valaki 80 évig is boldog házasságban és hit nélkül, persze. Ezt nem zártam ki. De a harmadik mondatodat nem én mondtam ki korábban. De még utalást se tettem...

32:Így van ahogy írod. Ebben igazad van. Elnézést, ha rosszul fogalmaztam, de nem volt szándékomban. valóban Isten később is újjáformál életeket.

2016. nov. 10. 13:54
 34/44 anonim ***** válasza:
82%
Te tényleg ennyire buta vagy??? Ez már fáj. Ha párkapcsolatban vagy, legyél hűséges. De az, hogy kivel hányszor volt mielőtt összejöttünk mit számít? Kivéve ha átment a fél városon. Onnantól meg, hogy összejöttünk nyilván nem szexel mással akár házasok vagyunk akár nem. Ebből a szempontból valóban semmit nem változtat a házasság. De ha neked a házasság annyit jelent hogy mostantól csak a házastársaddal dughatsz akkor elég nyomorék vagy. Az a véleményem hogy egy barom vagy. Vagy neked azt mondta a pasid/csajod hogy onnantól kell hűségesnek lenni csak ha már aláírtátok? Mi ezért sem ezt írtuk a meghívóba, hogy örök hűséget fogadunk egymásnak. Téged nagyon átb.asztak. 9 éve vagyunk együtt, és most volt az esküvőnk de soha nem szexeltem még mással. Viszont amit te írsz az nettó baromság. Amúgy meg aki nem talált olyan párt akivel boldog kapcsolatban élhetne az vonuljon zárdába??? Ne legyenek vágyai?? Ki az az idióta aki hozzá megy valakihez akivel még nem szexekt??? Szerinted normális lenne hogy felnőtt emberek randizgatnak mint az ovisok de még nem éltek együtt??? Vagy éljenek együtt de ne szexeljenek??? Vagy rögtön házasodjanak mikor még alig ismerik egymást? Azt hiszed az ilyen hülyeségektől hűséges lesz valaki?? Régen szerinted más volt? Régen összejöttek 18 évesen elvették egymás szüzességét, nem voltak előtte mással mégis volt megcsalás. Hány éves vagy? 10?
2016. nov. 10. 15:02
 35/44 anonim ***** válasza:
88%
Bírom, mikor ilyen f.aszságokat írnak, hogy régen mi volt. Nehogy benyaljátok már. Régen volt erkölcs...ja.kac-kac. És szivárványon lovagoltak a naplementébe. Véletlen se keféltek fére, és mindannyian boldogok voltak. Elmentek ti a p.icsába. Nem azt mondom, hogy normálisak az emberek de régen se volt jobb.
2016. nov. 10. 15:23
 36/44 anonim ***** válasza:
76%
24# ez nagyon szép lenne ha mindenkinek megteremtette isten a hozzá illő partnert. Csak kár, hogy full baromság. Meg, hogy nem hiszek istenben. Nem akarlak megbántani de hányok az ilyen hülyeségektől.
2016. nov. 10. 15:37
 37/44 anonim ***** válasza:
75%

Ez olyan mint ha esküvői menüt megrendeled úgy, hogy előtte meg sem kóstoltad.

Persze elsülhet jól, de nagyon, nagyon, NAGYON sok ember fizikailag/kémiailag nem passzol és ez nagyon rossz ha esküvő után derül ki.

Találkozol egy sráccal/lánnyal, nagyon jól érzed vele magad és rájössz, hogy az ágyban rossz. Nagyon rossz, sőt az nem megfelelő kifejezés. És most elképzeled, hogy "Sorry, őt választottad, egész életedben vele kell lenned, hiába találtál volna mást akivel hihetetlen jó lett volna minden, fogadd el, nyeld le a békát és mosolyogj amíg szenvedsz, de majd a gyerekeidnek titokban mondogassad, hogy ne kövessék el ugyanazt a hibát"

2016. nov. 10. 15:38
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Alapból ott bukik a történet, hogy vannak hűséges típusok és vannak akik nem. Aki olyam típus az nem fogja soha "megszokni" hogy mással nem dughat.
2016. nov. 10. 16:01
 39/44 János Gilján ***** válasza:
91%
Én a feleségem előtt 25 különböző lánnyal voltam együtt, hozzá mégis hűséges tudok lenni. Most volt a 10. évfordulónk, nem vagyok már kiscserkész. A hűség alapja, hogy ne legyenek komolyabb hiányosságok a kapcsolaton belül. A feleségemmel érzem a szükséges harmoniát (nem véletlenül lett a feleségem), mással meg nem éreztem. Nem annyira bonyolult játék ez szerintem. A házasságig képtelen lettem volna várni, 14 éves korom óta nem vagyok szűz, amit egyáltalán nem bánok. 36F
2016. nov. 10. 16:57
 40/44 anonim ***** válasza:
66%

Nekem volt ilyen kolléganőm, én tiszteletben tartom az ő hozzáállást.

Most 37 éves, és senkije sincs, szűz még. Gyerekről lecsúszott.

És nagyon fontos, hogy nem a szexről szól, de lakva ismerszik meg az ember. Nekem volt olyan csajom, nagyon jó volt vele a szex, de összeköltözés után egy hárpia lett. Egy év után eszembe se jutott elvenni.

A másik, sokan fiatalon házasodnak, és ilyen 35 éves kor körül rájuk jön, hogy kimaradt a buli, a haverok, az éjszakázás. Elég sok házasság végződik emiatt megcsalással.

Aki kiéli magát, és benne volt egy-két rossz kapcsolatban, az tudja értékelni a jót. Mert van viszonyítási alap.

Én az első kapcsolatomban nagyon esetlen voltam, nem volt előtte komoly kapcsolatunk egyikünknek se, de végén megszokásból voltunk már együtt. Aztán ő félre ment a házasság előtt, így elváltak útjaink. És rájöttem, hogy sokkal jobb ez így.

Aki átélte a rosszat, az tudja értékelni a jót. Legalábbis sokan.

2016. nov. 10. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!