Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerintetek normális? Én nem ilyennek ismertem meg.
Lehet ezért nem kellett volna férjhez menned 19 évesen! Nem gondolod, hogy kissé elhamarkodott döntés volt...? Értem én, hogy szerelemből mentél hozzá, de mi a fenének rögtön házasságot kötni?! Nem a szüleink korában élünk...van egy munkatársam 26 évesen most válik a 2. férjétől, mekkora übergáz már! Még jó, hogy gyerek nem született...hogy megsínylené most ezt az időszakot! A másik dolog pedig...van egy közös munkahelyetek, ahol te egy általatok közösen ismert embernek kitálaltad a családi szennyest, és megfejelted még egy vigasz hancúrozással is. Már meg ne haragudj, de ez még a legbirkább türelmű embert is messzemenően kihozná a sodrából, legyen az férfi vagy nő. Én megértem, hogy 23 évesen még vágysz az izgalmakra, meg megoldásként gondoltál erre, hogy kitörj egy kicsit "a rossz hétköznapokból" de remélhetőleg ezek után te is érzed, hogy ha 4 év házasságból már 1 éve rossz a viszonyotok, akkor nem valószínű, hogy együtt ünneplitek az aranylagzit...felesleges tovább húzni, mert csak egymás idejét raboljátok! Az egymásnak okozott fájdalomról nem is beszélve. Kívülállóként én ezt a házasságot úgy látom, hogy csak ideig, óráig lehetne "megjavítani", ezért szerintem felesleges időt és energiát pazarolni rá.
Tanács: mivel te adtál okot arra, hogy ő bemenjen cirkuszolni (hisz megdugta egy közös munkatárs a nejét, azaz téged) ami miatt elveszítette a munkahelyét, így az a minimum, hogy segítesz neki másik munkát találni, hogy úgy, ahogy talpra tudjon állni, és aztán beszéljétek át a dolgokat, de ne neked álljon feljebb!!!!Oké, hogy a megcsalás, mint bekövetkezett tény, mind a kettőtök hibája (tehát a férjedé is), de azt az undorító húzást, hogy a közös munkahelyeteken csalod meg, nem varrhatod a nyakába!! Ez az egyik legcsúnyább dolog, amit két ember megtehet egymással egy párkapcsolaton belül...és te megtetted vele, így minimum, hogy viseled a következményeket, és ha kicsit lenyugodott, elmondhatod téged mi hajtott ebbe a helyzetbe.
Tanács 2: ha nem sikerül megmenteni a dolgot, és szétmentek és új pasid lesz, lehetőleg legyen már több eszed, és ne menj már hozzá rögtön, ha nem muszáj...szerintem a mai világban kőkeményen ciki, ha valaki 30 éves kora előtt 2-szeresen elvált!! 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!