Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerintetek normális? Én nem ilyennek ismertem meg.
Figyelt kérdés
Négy éve mentem férjhez, én nővérként dolgozom egy kórházban, ő ugyanabban a kórházban dietetikus. Az utóbbi egy évben nagyon megromlott a viszonyunk, nagyon gyakoriak lettek a veszekedések. Egyik este éjszakai ügyeletbe osztottak be. Bent volt egy helyes és fiatal sebészorvos is eldumálgattunk, meghívott egy kávéra elmondtam, hogy mi a baj. Nagyon szégyellem, ballépés volt de az egyik kórteremben lefeküdtem vele, a férjemnek nem mondtam el de valahonnan rájött pár nap elteltével. Bement a kórházba és iszonyatos nagy balhét csapott, még meg is ütötte a másik srácot. Azonnal elbocsátották az állásából. Velem meg hazaérve ordibált és azt mondta miattam rúgták ki. Szerintetek normális? Nem tudom hogyan legyen tovább, mert én nem ilyennek ismertem meg... 23/l2014. jún. 17. 03:55
11/18 anonim válasza:
Most tényleg?
Te félredugsz és még ő nem ilyen, meg mégis miért van kiakadva? szállj már le a földre. Egy r*bancként viselkedtél, vállald a következményeit...
12/18 anonim válasza:
Ez hányadik félredugásod volt?
13/18 anonim válasza:
Amúgy titeket nem rúgtak ki, amiért kórteremben dugtatok munkaidőben?!
15/18 Naif_Hazazi válasza:
te tiszta hülye vagy komolyan, félredugsz, ö kiakad és megkérded h ö nomrális e? hülye lotyó te nem vagy normális, remélem elhagy és majd összejössz egy olyannal aki folyton csak kihasznál és lépten nyomon megcsal. h*lye r*banc szenvedj
16/18 anonim válasza:
Sajnálom a srácot! Én nem csak a másikat ütöttem volna szét, de a te fejedet is. Persze hogy kirúgták érted...de legalább rendezhette volna a munkahelyen kívül. Undorító vagy, hogy le sem ültél vele megbeszélni a gondokat hanem viszketett és máris megdugattad magad a közös munkahelyeteken. Hányingerem van az ilyen "nőktől".
17/18 anonim válasza:
ez komoly? félrekeféltél, aztán még a pasid a normálatlan, mert leütötte a másik srácot, és téged lemert szídni? idióta p..csa
18/18 anonim válasza:
Nem ilyennek ismerted meg? Talán azért, mert akkoriban nem dugtál egy kávéért az első jöttmenttel.
Nem szeretem az ilyen "miattadrúgtakki" hozzáállást, de jelen esetben meg tudom érteni a férjed lelki fájdalmát. Elveszítette a feleségét, s vele a munkáját is. Mind a lelki, mind az anyagi biztonsága a múlté, kezdhet mindent előről felépíteni, csak mert egy buta libába szeretett bele.
Nem vagyok szent, én is csaltam már meg a páromat, de sohasem úgy, hogy azzal bárkinek is törést (főleg ekkorát) okozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!