Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek függetlenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek függetlenül attól, hogy valaki vallásos vagy nem, nem az lenne a normális, ha mindenki házasság előtt nem feküdne le senkivel, csak házasság után kezdené a szexet?

Figyelt kérdés

Legrosszabb esetben is csak azzal feküdjön le valaki, akiről már biztosan tudja, hogy a házastársa lesz!

Az nem számit, ha házasság előtt mindenki lefekszik mindenkivel aki az útjába kerül, tényleg elég ha csakis házasság után "kezd el" valaki hűséges lenni? Ti le tudjátok nyelni, ha a párotok már Isten tudja hány partnerrel volt az ágyba, csak ezután legyen hűséges? És arra mennnyi az esély, hogy ha valaki megszokta azt, hogy mindenkivel szexelhet, utána már csak azzal az eggyel csinálja és nem lép félre? Ha házasság előtt ilyen gátlástalanul kiélheti mindenki a kivánságát, akkor van-e egyáltalán értelme a házasságnak? Szerintem ebben az esetben a házasság tényleg egy nemkivánatos terhet, vagy bilincset jelent, ellenben, aki megtartóztatja magát házasság előtt, annak szabad utat jelent a házasság, és tehermentesen tiszta lappal léphet bele, és igazi örömet jelent számára nem pedig rabláncot. Ezenkívül megszokja, hogy aki nem házastársa, az tabu, és így természetes lesz a hűség (habár ez sem garancia rá, de csak összehasonlíthatalanul több az esély rá). Mi a véleményetek erről, de nagyon őszintén?

2016. nov. 10. 07:50
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
46%

Abból sok jó nem sülne ki, ha tapasztalat nélkül házasodnának.

Eszembe nem jutnak az előző férfik akikkel voltam, azon sem agyalok a párom hány nővel volt.Tisztában voltunk vele, hogy éltük az életünket egymás előtt, már csak két dolog miatt is:Korunknál fogva, másrészt mindketten nagyon szexmániásak vagyunk.Ettől függetlenül passzolunk az élet egyéb területein is.

Aki meg akarja magát őrizni házasságig, az tegye azt.

Én nem szégyelltem azt, hogy bőven van tapasztalatom, de mellette jöttem rá, (30 évesen), hogy mire vágyok, mi az ami kielégít.Szerencsére 100 %-ban passzolnak az igényeink.

A másik, ugye szó volt a méretről...Nos, ez is olyan, hogy minden nőnek más az igénye.Van aki beéri kisebbel, van aki tényleg szereti a méretes szerszámot.

Az igények sem ártanak ha passzolnak.

Szerinted ha hozzá mentem volna egy tesze-tosza férfihez aki csak maszatolni tud az ágyban, honnan jövök rá arra, hogy engem a vadabb vonulat vonz?Sehonnan, csak érzem egész életemben, hogy hiányzik valami.

Kell a tapasztalat, a jó szex nagyon fontos egy kapcsolatban.Ha az nem működik, akkor cseszheted.

2016. nov. 10. 11:13
 22/44 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező!És aki sosem megy férjhez?Pl. nekem most így harminvalahányévesen szűzen kéne írnom ide?

Kérlek fejtsd már ki mi ez az igehirdetésed, komolyan érdekel.

2016. nov. 10. 11:19
 23/44 anonim ***** válasza:
87%

Sok mindennel érveltek már a válaszadók, amivel többnyire egyet is értek.

Én erre reagálnék: "Miért marhaság az, ami több száz netalán több ezer éven át a legtermészetesebb volt? "

Sose volt természetes. Attól, hogy a társadalmi, egyházi normák alapján elvárták, hogy ne legyen házasság előtti és házasságon kívüli szex, ez a gyakorlatban SOHA nem valósult meg teljes mértékben. SOHA, egyetlen társadalomban sem. Amit írsz, az nem más, mint utópia.

2016. nov. 10. 12:58
 24/44 anonim ***** válasza:
8%

Kedves kérdező,

szerintem igazad van, de ma már 20 emberből max. 1-2 ember gondolkodik így. Sajnos. Nekem is az az értékrendem, amit írsz.

Nem akarok itten prédikálni, de Isten mindenkinek egy hozzáillő partnert teremtett; az hogy nem találjuk meg, az mind annak az oka, hogy az emberek a jólét miatt eltértek az Isten-hittől, és maguk feje után akarnak járni. Emellett a saját maguk kívánságukat akarják kiélni, míg az Isten szerinti út mindig a másik fél (ez esetben házastársnak) történő kedvezés. De az ember mindig is lázadt Istennel szemben, az ő értékrendjét nemigen akarta elfogadni.

,,A jó ami jár nekem, az jöjjön csak, de amúgy ne parancsolgasson nekem senki" mondta egy 20 éves lány egyszer. És csodálkozik, hogy 32 évesen még mindig komolyabb elköteleződése nincs, csak futó kalandjai voltak.

Pedig Isten nem ezt tervezte az embernek, de ha az embernek ez kell, akkor ne is csodálkozzunk az annyi félrecsúszott házasságról, megcsalásról, válásról...

Tudom, hogy az előttem szólóknak ez nem fog tetszeni, de pedig így van ez.

2016. nov. 10. 13:01
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Ugye tisztában vagy vele, hogy nagyon sokan ateisták? Tudom, hogy neked ez nem fog tetszeni, de ez így van. ;)
2016. nov. 10. 13:05
 26/44 anonim ***** válasza:
83%

24. Nem a jólét miatt tért el sok ember az Isten hitétől, hanem mert nem hisznek benne. Ennyi.

Amúgy meg istenhívő emberek között is rengeteg boldogtalan van, aki rosszul választott, de inkább nyel és tűr, mert jaj, akkor a pokolra kerül, ha elválik. Meg bemeséli magának, hogy nem is baj, ha nem élvezi a szexet. Az sem, ha néha megpofozzák. Az sem, ha éhezik, mert a párja nem tudja beosztani a pénzt...

2016. nov. 10. 13:09
 27/44 anonim ***** válasza:
13%

24-es vagyok. Sejtettem hogy ilyen gyorsan érkezik az írásomra reakció :)

25-ösnek: ateista= nem hívő = "eltértek az Isten hittől"

"Tudom, hogy neked ez nem fog tetszeni, de ez így van"

Csak sajnálom őket, max ennyi.

26-osnak:

"Nem a jólét miatt tért el sok ember az Isten hitétől, hanem mert nem hisznek benne. Ennyi. "

Igen. Ez így is lehet. (másik oldalról megközelítve)

"Amúgy meg istenhívő emberek között is rengeteg boldogtalan van..."

Na ehhez viszont van némi mondanivalóm.

a)Tegyünk különbséget a vallásos és az Istenhívő ember között. A kettő nagyon nem ugyanaz. Az első csak "jószokásból" jár el templomba, vagy csak "sátoros ünnepeken", míg az utóbbi napi szinten őszinte kapcsolatban van Istennel, vele beszéli meg minden gondját, baját; és a Bibliaolvasás (csendesség) során választ is kap a kérdésére az Isten Szentlelke által.

b) Nem véletlenül mondja azt Isten, hogy hívő ember ne vegyen el hitetlen társat, mert az eltéríti őt Őtőle, egyszerűen a közös nyelv szűnik meg. Ha viszont mindketten őszintén hisznek, és kapcsolatuk van Istennel, akkor érheti őket akármilyen baj, Isten mindig kimenti őket a válságos helyzetekből.

Tehát: Ahol az egyik fél bántalmazás alatt van, az mindent elárul, csak azt nem Istenhívő. Max. csak vallásosak.

2016. nov. 10. 13:23
 28/44 anonim ***** válasza:
86%

Én mint menhetetlen ateista, tuti a pokol sötét bugyraiban végzem, hisz nem mentem férjhez, de szűz sem vagyok.Sőt, még egy 7 éves kislányom is van.Jaj nekem...

Nincs már ilyen, hogy "elháljuk a nászéjszakát..."

Szerintem régen se mindenki várta meg.

2016. nov. 10. 13:25
 29/44 anonim ***** válasza:
82%

#27 Már megbocsáss, de én a gondjaimata párommal szeretem megbeszélni, neki van szája, tud is válaszolni.

Na meg mást is tud vele csinálni...

Mondom pokolra jutok. :)))

2016. nov. 10. 13:28
 30/44 anonim ***** válasza:
11%

(24-27 vagyok)

28: Én ilyet nem mondtam, max. a lelkiismereted ezt súgja neked. Egyébként minden ember bűnbocsánat nélkül ott végzi, ahová írtad, de lehet nem oda is kerülni. Hidd el, te is ha rendeznéd a kapcsolatod Istennel, akkor nem szólnál így. De tudod, hogy valami nincs a helyén, ezért írsz így.

29: Ehhez nincs mit hozzáfűzzek. Azt csinálsz amit akarsz. De számolni kell a következményekkel.

2016. nov. 10. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!