Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha a barátom a lánybarátját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom a lánybarátját akarta megcsókolni, miért velem volt együtt?

Figyelt kérdés
Volt egy eset, hogy a barátom egy este egy kocsmában meg akarta csókolni az egyik lánybarátját (lány nem csókolt vissza). Össze is balhéztak. Szégyellte magát előttem meg a másik lány előtt is. Elmondta nekem ezt. Nem nagyon tudom hova tenni a dolgot. Szerintetek többet érez a lány iránt,engem nem is szeretett vagy csak simán gerinctelen? Nem megbocsátani akarok, csak megérteni szeretném! Szakítok az biztos!
2016. okt. 27. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Potlék vagy...a lànybaràtot szeretné igazàbol.
2016. okt. 28. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
A lànybarátot szeretné az egyszer biztos!Ebben a sztoriban te egy pótlék vagy sztem!Addig jó vagy neki amíg meg nem szerzi a lànybaràtot még ha szégyelli is magàt !Mivel férfiból van ő is kell neki a szex de ha nem szeret az ugy is ki fog derülni ahogy nàlad is !
2016. okt. 30. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak ő tudja megmondani, de még ő se biztos. Sok ember, különösen férfiak tudnak egyszerre többhöz is vonzódni, vagy inkább úgy mondom, hogy mikor éppen akivel van. Arra ebből semmiképp nem gondolnék, hogy téged nem szeretett. Azt érezned kell, hogy szeret vagy nem. Bár ha jól sejtem vagytok kb. 18 évesek, akkor lehet még nem olyan pontosak a megérzéseid.
2016. nov. 12. 23:25
 4/6 A kérdező kommentje:
22
2016. nov. 12. 23:41
 5/6 anonim ***** válasza:
De azért ha nagyon szerelmes lenne beléd, akkor még ha meg is akarna mást csókolni, akkor is visszafogná magát,mert nem akarna kockára tenni téged.
2016. nov. 12. 23:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2016. nov. 13. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!