Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Foltos az alsónadrágja. Megcsalhat?
Sziasztok.
Egy éve vagyok együtt a barátommal, szeretem, azt mondja, ő is szeret.
Tegnap mosáshoz dobáltam be a cuccokat a gépbe, amikor észrevettem, hogy az egyik alsónadrágján belülről fehér, száraz apró foltok vannak.
Kétségbe vagyok esve. Vajon megcsal? Vagy csak lehet, hogy éjszakai magömlés? Azt mondja, hogy nem csal meg és valóban feddhetetlen, mert nincsen semmilyen bizonyítékom ellene.
Szerintetek szóvá tegyem neki? Tudom, hogy nagyon ki fog akadni, nem az első eset lenne, hogy "féltékenykedem", de ez most akkor sem hagy nyugodni...
Anyám, hogy ez komolyan eszébe jut egy nőnek. Döbbenet!
Ezer oka lehet annak hogy foltos a nadrágja. Lehet, hogy rádizgult és attól lett foltos. Lehet, hogy látott valamit és az izgatta fel. Ha abban aludt lehet, hogy olyat álmodott, amitől felizgult. Ilyen sok időd van fantáziálni? Keress valami elfoglaltságot, ne a pasid szennyes gatyáiban turkálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!