Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes valaki leélni akár 10 évet is úgy egy nővel hogy megcsalta a felesége?
Visszakérdezek: hogy képes valaki akár 10 évet monogámiában leélni szabad akaratából? (tehát, nem az egyházi, ügyviteli, szomszédokakarata, hitel, stb kényszerítésre)
A szerelem állítólag nem tart örökké, csak néhány esetben.
Tudom, nagyon "extrém" a véleményem, de a "megcsalás" nem olyan nagy kaland (már a szót sem szeretem), és ahogy valamelyik válaszoló írta, semmi sem fekete/fehér. Egy rövid egy-estés félredugás talán kisebb jelentőségű, mint egy hosszú de esetleg még szex nélküli plátói másik barátnő.
É a "megcsalás" fokozatainak fogható fel a
- nézegetem az idegen csajokat. Esetleg akkor is ha a barátnővel/feleséggel vagyok
- régi barátnővel/más csajjal tartom a kapcsolatot. Esetleg közös programokat is csinálunk. Esetleg csak kettesben.
Esetleg többnapos ott-alvós programon.
Másrészt alkat kérdése, ki menyire féltékeny. A teljes nyílt kapcsolatban nem hiszek (valamilyen szinten biztosan mindenkit zavar, ha a partnere másfelé is érdeklődik), de lehet belőle nem nagy drámát csinálni.
A féltékenységtől nem látják, értik sokan a lényeget.
Megcsalás lehet egy simogatás is akár, de nem beszélhetünk erről közösülés esetén sem, ha nem állnak fent az okok.
Mindaddig amíg érzelmileg befolyásoltan történik bármiféle kapcsolat addig megcsalásról beszélünk. Amikor nincs érzelem benne akkor maximum hódítás vagy szexuális vágy kiélése.
A legtöbb esetben az emberek nem képesek különválasztani.
Viszont ezekben az esettekben a párkapcsolat nem is őszinteségen alapul. Mielőtt bárki fölöslegesen tenne kommentárt a válaszomra. 15 éve vagyok házas a második házasságomban. Többször voltam másik nővel és a feleségem tud róla, viszont nekem csak a családom számít a többi csak szex, hódítás. Természetesen a páromnak is ugyanúgy jogában áll mint nekem és fel se merül a gondolat hogy érzelmileg máshoz kötődjünk. Megtudjuk beszélni egymás nőit, pasijait (tudom nem szép dolog, de ez is hozzátartozik egy őszinte kapcsolathoz)
Tehát a kérdés nem egyértelmű, mert ha tudott róla akkor valószínű nem megcsalás, de ha csak kiderült akkor az.
Minden esetre egy párkapcsolatnak nem a monomgámia az alapja hanem az érzelem egymás iránt. Persze lehet együtt élni monogám kapcsolatban akár szex nélkül is, de az nem más mint lakótársak és beleférhet egy kapcsolatba sok kaland is mégis az egymáshoz tartozás megmarad anélkül, hogy megbántanánk a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!