Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet az ilyen megaláztatást kiheverni?
Tegnapelőtt rajta kaptam a páromat egy idősebb (40-50 év közötti) nővel.
A kapcsolatunk jól működött. Nem hanyagoltam el semmilyen téren.Magamra is adok. Nem vagyok lepukkadt. Erre megcsal egy vén szipirtyóval!
Ráadásul mégcsak nem is csinos! Elhanyagolt,lerobbant "család anya" kinézetű!
Nem tagadom bántja az egómat,hogy pont egy ilyennel! Nem beszélve a megcsalás miatti fájdalomról.
Hogy lehet ezen túltenni magunkat? Nagyon megalázó érzés.
Én 23.
Ő 27.
9#
Mi az hogy mért a szipirtyóval van baja a kérdezőnek???
Talán szeretnie kéne???
Jézusom de hülye válaszok jönnek, már bocs az offért kérdező....
"Sok szex lehetőleg nem a pároddal."
Még jó, hogy nem fogok azzal a senkiházival többet ágyba bújni! Nem vagyok hülye. Gusztusom sincs hozzá az oreglány után!
11-es hülye vagy mint a sötét ejszaka inkább maradj csendben! Ha téged megcsalnak foglalkozz a párocskáddal, és ne arra haragudjon az ember akivel megtette ugyanis az egy idegen senki és ő leszarja!
A kérdezőnek meg megértem hogy rosszul, esik de ez van a párja egy hűtlen és ha toppmodellelb ha vén szipietyóval teszi mindenhogy szarul esik az embernek annyi kivétellel vagy többnek vagy kevesebbnek érzi nagát az illető, de ez már inkább hiúsági kérdés.... nem is az a lényeg kivel hol, hanem hogy a pároddal történt és ez elegendő bizonyíték arról hogy elgondolkizz ő e a nagy Don Huan!
Jogosan érzed a sérelmet.
A fiúd nem komplett.
Megértelek, engem egy 17 évvel fiatalabbal, de rusnyábbal csalt meg. Hidd el ez se jobb.
Viszont azt kikérem a többi 40-50 körüli nő nevében, hogy szipirtyó.Ez a legjobb kor, én 48 vagyok!!!..:)
Gondolj csak bele, egy 15 évesnek már te is öreg vagy a 23 éveddel..:9 Viszonyítás kérdése!!!
ilyet még a 70- 80 évesre se illik mondani....
De a többit megértem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!