Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám kiheverni ezt a rémes "randit"? Egész nap ez jár a fejemben és nem bírom kitörölni az emlékezetemből.
múlthét pénteken elmentem egy fesztiválra, ahol találkoztam egy fiúval, az elején nagyon szimpatikus volt, sétáltunk a belvárosban, jó volt. aztán elmentünk hozzá. ő a belvárostól 5 kmre lakik! de szerencsére biciklivel volt. ő 22 éves, én 20. felmentünk hozzá az emeletre, ő sokáig bent volt a fürdőben, gondoltam összeszedi magát. és le is feküdtem vele... sajnos.
nem volt olyan rossz, de nem is volt nagyon jó. én ezt ilyen egy éjszakás kalandnak szántam. délelőttre már ki voltam józanodva. bemutatott az egész családnak, meg még a vendégeknek is, kínos családi ebéd következett... láttam rajtuk, hogy rendesen sokkban vannak. felmentünk a szobájába még beszélgettünk, meg neki állt nyalni... de amikor belém rakta egyből elment. össze pakoltam a cuccom, kérlelt nagyon, hogy maradjak, de végül 2,5 órányi utazás után hazaértem. telefonszámot cseréltünk. egyébként nagyon rendes volt velem, ezért nem akartam megbántani, de tudtam, hogy ennek semmi jövője. hívott telefonon utána, hogy találkozzunk. gondoltam leszek vele annyira rendes, hogy nem telefonban, hanem élőben közlöm vele, hogy nem akarok semmit. hétvégén még nem is tűnt olyan gáznak.
egy olyan városban találkoztunk, ami mindkettőnk lakhelye közt félúton van. én egy kisvárosban lakom egyébként. vonattal jött, ami a buszpályaudvartól 20 perc sétára van, mondtam neki, hogy jöjjön busszal, de ragaszkodott a vonathoz. eleve a vonat késett egy 10 percet. kimentem elé helyijárattal a vasúthoz, elsétáltunk a belváros felé, közben beszélgettünk semleges dolgokról, hogy pl megyek a héten állásinterjúra. kérdeztem tőle, hogy ő nem akar dolgozni? az egyetemet ott hagyta. azt mondta, hogy hát nem igazán, mert eltartják, etetik. elmentünk fagyizni, akkor szóba került a családja. hogy az anyja teljesen kiakadt, hogy felvitt csak így egy csajt magához, és hogy fura hangokat hallott. egyébként mi az emeleten voltunk, ő meg a földszinten. aztán megkérdezte a testvéreit!!! hogy ők hallottak-e valamit. kérdeztem, hogy anyukád akkor ilyen szigorú, nem? aztán mesélt dolgokat... például, hogy egyszer annyira berúgott, hogy befosott és összehányta a nadrágját. amit lemosott, de észrevette az anyja, de bekamuzta neki, hogy az más volt! mikor végeztünk a fagyival egy parkba mentünk. leültem, 5 percig nem szóltam semmit, aztán közelebb jött, leakart smárolni. ekkor közöltem vele finoman, hogy nem akarok tőle semmit, túl messze van tőlem. aztán elkezdett győzködni, hogy ha nem is akarok kapcsolatot járjunk össze szexelni. de elég nehezen fogta fel, amit mondok, már vagy egy órája beszéltünk. mondtam neki, hogy drogfüggő vagyok, nem értem miért akar olyan csajt magának, aki állandóan be van állva. azt mondta ez őt nem zavarja. mondtam neki, hogy jövőhéten megint megyek egy nap fesztiválra, bármi megtörténhet. azt mondta nem zavarná, ha mással is lefeküdnék. mondtam neki, hogy a barátaim teljesen őrültek, azt mondta ő bármilyen társaságba be tud illeszkedni! mondtam neki, hogy súlyos mentális problémáim vannak, emellett apámmal sem jövök ki jól. mondtam, hogy borderline személyiségzavart állapítottak meg nálam, súlyos hangulatingadozásaim vannak. mondja, hogy majd ő is kiteregeti a lapjait a mentális problémákkal kapcsolatban. elkezdte mesélni, hogy szorongásos zavarai vannak... mikor iskolába járt állandóan hasmenése volt. mikor külföldön volt, állandóan hasmenése volt, és csak fosott és fosott!!! és hogy hónapokig nem tudott rendesen enni, mert egész nap csak a wc-n ült és fosott!!!!!!! én teljesen ledöbbentem, hogy ő most ezt tényleg elmondja nekem? de nem a zavartatta magát, elmondott mindent, hogy ezzel orvoshoz járt, szedte a gyógyszereket, végül antidepresszánst kapott, szóval neki egy ilyen őrült lány kell, mint én !!!!!! mondtam neki, hogy figyelj neked mikor megy a vonatod? nekem otthon dolgom van, meg kell etetnem a macskám, meg minden... az utolsó vonata negyed tízkor indult. (azért jött vonattal, mert ott van wc ellenben a busszal) kitalálta, hogy ezek után menjünk el a mekibe kajálni, meg neki amúgy is wcre kell menni. és hogy szerinte tök izgi lenne, ha a meki wcben történne egy kis "huncutság". meg lehet meggondolja magát, és mégis csak busszal megy haza, mert ő még szeretne tovább maradni!!! nem tudtam sírjak, vagy nevessek. mondom neki figyelj, itt adom a jelzéseket, hogy már mennék haza, nagyon kellemetlenül érzem magam, nem veszed észre? nem sokára megy a buszom hazafele! de a válasza annyi volt, hogy ő tényleg nagyon szeretne maradni, ne menjek haza. leültünk a buszpályaudvarra, akkor folytatta tovább a mesélést, hogy ő majd magánvállalkozásba kezd, telefonokat fog árulni. mondom megy a buszom szia! még utánom szólt tök hangosan, hogy mindenki hallja, hogy hívj fel, ha erre felé jársz vagy egy kis kényeztetésre vágysz!! persze azóta hívott telefonon, de facebookon már tiltottam is.
nem tudom azóta kiheverni, ez nagyon gáz. mit tegyek, hogy elfelejtsem? :S
A negyedéig olvastam, az is sok volt.
Gyere át este! Én legalább a második berakásig bírom, és a karom akár egy kőszikla!
Ne is gondolj rá, foglalkozz a dolgaiddal. Tudomisén, tanulmányok folytatása, nyári munka, ilyesmi. Esetleg a barátaiddal is elmehetnél szórakozni.
26/F
hagytad volna ott a fenébe. :D ha ennyire nem érdekelt minek találkoztál vele?
csak egy kosarat adtál...nincs ebben semmi. majd feldolgozza. ha zaklat feljelented. ennyi..
Értem, tehát te egy fesztivál-ribi vagy, aki elsőre megdugatta magát egy idegennel, aztán csodálkozott, hogy nem jó neki.
Utána még áltattad a gyereket, hazudoztál neki össze vissza és végül feljöttél ide kiteregetni a szennyesét.
Remélem valaki begináz és végleges sztómásra dugja a kis popsidat a következő fesztiválon.
Mert jó ember vagy.
Próbáld elfelejteni a dolgot, mondjuk tereld el a figyelmedet :D
Egyébként ezek a dumák, amiket levágtál, hogy elriaszd :D
Én ezen kva jót röhögtem. XD
Hát szerintem már magadtól is tudod a leckét, felejtsd el, kár aggódni miatta. Mindenkinek becsúszhat egy szégyendugás. Az itteniek csak álszentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!