Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Óriásit csalódtam ma 20 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óriásit csalódtam ma 20 év után a páromban. Hogy lehet ezt kiheverni?

Figyelt kérdés

Ma reggel közölte a barátnőm(43), hogy egy nálánál 10 évvel fiatalabb pasival csal már több hónapja.

Ő bolti eladó, a pasi meg valami beszállító.

Elmondása szerint azért jött be neki a srác, mert azt mondta neki, hogy "sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál és milyen szép".

Ennyi elég egy nőnek ahhoz, hogy feladjon mindent? Számtalan hasonló bókot minden nő kap, de az értelmesebbje, ezt a helyén tudja kezelni gondolom.

20 évig, a tenyeremen hordoztam és mindent megkapott úgy, hogy ráadásul a teljes keresetével is azt csinált amit akart. Soha egyetlen fillért sem adott bele a rezsibe.

(Azért jól esett volna, ha néha kifizet egy-egy csekket, de szerencsére nem voltam rászorulva.)

Az igazsághoz tartozik, hogy már két vagy három esetben is volt, hogy lelépett hosszabb-rövidebb időre, de -sajnos- mindig visszafogadtam.

Igen komoly egzisztenciát biztosítottam. A fél világot bejártuk. Pl. csak tavaly, háromszor vittem el nyaralni valamelyik tengerpartra.

Az egészet telefonon közölte velem ma reggel.

A záró mondata az volt, hogy "lelép, mert most már élni akar" !

(Segítséget, együttérzést kérek és nem leoltást.)

2013. máj. 2. 18:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Jó dolgában nem tudott mit kitalálni... Szerintem kár volt a tenyereden hordozni ezt a "nőt".
2013. máj. 2. 18:56
 2/14 anonim ***** válasza:

Most már biztosan gyereket akar, tőled meg nem lett.

Esetleg ismerkedj hasonló korú elvált vagy özvegy nővel, akinek gyereke is van. Ez a típus biztosan meg fog becsülni, főleg, ha őt és a gyereket is viszed 3x a tengerpartra. Lehet, hogy 1 gyerekes anyuka akar 2. gyereket is, szóval van számodra is remény, ha családcentrikus életet kezdesz!

2013. máj. 2. 18:58
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Hát, ha benned is csak ezek maradtak meg, mármint az anyagiak, akkor kár utána sírni.
2013. máj. 2. 18:58
 4/14 anonim ***** válasza:
nem kellett volna így elkényeztetni, most már legalább tudod. ha megint visszajönne ne legyél megint hülye és nehogy visszafogadd!! korábban kellett volna okosnak lenni. örülj h megszabadultál tőle.
2013. máj. 2. 18:59
 5/14 anonim ***** válasza:
73%

Ilyet sem hallottam még, hogy valahol nem a nő intézi a pénzügyeket, azt meg pláne nem, hogy még el is tartják... Kissé elszaladt vele a ló. Ez a nő szerintem velejéig gusztustalan... Jöhetnek a lepontozások, de biztos kivágnám...

17L

2013. máj. 2. 19:00
 6/14 anonim ***** válasza:
Hát nagyon sajnálom, hogy így alakult. Nem tudok mit mondani, együttérzek! Èn nö vagyok (28), és velem is megtörtént ez, hogy mindent megadtam a szerelmemnek. Igen, nö létemre! Késön jöttem rá, hogy kihasznált anyagilag, és mindenhogy, ahogy egy nöt ki lehet. Nagyon szerettem! Söt, még miután elbánt velem, utána is szerettem sokáig. Megtanultam: sok embert sz@rba se kell venni, és akkor, és csak akkor értékelnek! Ennek ellenére én még mindig hiszek abban, hogy egyszer, valahol valamikor találkozom valakivel akivel nem megy ez a játszadozás, mert ezt már nagyon unom... szeretnék én is boldog lenni már. Persze, mindenki annyira boldog amennyire az akar lenni, de azért nagyon hiányzik valaki mellölem. Megértem, hogy szomorú vagy, és dühös... :(
2013. máj. 2. 19:02
 7/14 anonim ***** válasza:
Hiába adtál meg neki ennyi mindent, nem volt jó a kapcsolatotok. Ha jó lett volna, valószínűleg nem csábult volna el. Együttérzek veled, kár, hogy nem hamarabb derült ki, hogy nem megy.
2013. máj. 2. 19:03
 8/14 anonim ***** válasza:

:(

Csak az elsőt tudom ismételni, hogy jó dolgában nem tudja mit csináljon.

De most légy erős, mert tuti, hogy az ő korában hamar ki fogja élni magát, és a pasi is őt és akkor megint visszatér majd hozzád, de LÉGY ERŐS, és ne fogadd vissza, mert mindig hülyének fog nézni.

egyébként teljesen együttérzek veled, én is mindent megtettem a páromért, még a szüleimmel is megszakítottam minden kapcsolatot, mert nem olyannak látták, mint én, aztán két gyerek után lelépett egy független 10 évvel fiatalabb nővel, akivel kiélhette minden vágyát és szórakozhatot. De én erős voltam és nem engedtem vissza, amikor ráunt a csaj és elzavarta, még csak az ajtót se nyitottam ki és soha nem bántam meg.

Kitartás és idővel minden a helyére kerül.

2013. máj. 2. 19:03
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm az együtt érző szavakat.

Azt hittem, hogy erős vagyok, de most nagyon nem így van.

Az anyagiak sohasem érdekeltek, mert az "csak" egy eszköz a boldoguláshoz.

Ami kellett előteremtettem, ráadásul nem iszom, nem dohányzom, egyetlen hobbim az utazás volt.

Amilyen hü lye vagyok, én végig hűséges voltam...

Valaki írta, hogy biztosan gyereket akart.

Nem, nem akart.

Most már valóban belátom, hogy tovább kellene lépnem.

Egy olyan valaki mellett, akivel kölcsönös a megbecsülés.

Olyan jó lett volna, ha néha felnézett volna rám és megbecsüli azt ami körül veszem. De mindezt teljesen természetesnek vette.

Olyan jó lenne úgy élni valakivel, hogy nem kellene itthon azon rágódnom, hogy valóban ott van-e ahol mondja...

2013. máj. 2. 19:15
 10/14 anonim ***** válasza:

Akármi is volt az ok, biztos nem egy futó bók. Sajnálom, hogy így történt, valószínűleg már régebben nem volt rendben a kapcsolatotok, csak nem vetted észre.

Azt most ennyiből nem lehet megmondani, hogy csak kihasznált-e az anyagiak miatt, vagy tényleg nem volt boldog melletted.

Nem lesz könnyű kiheverni az biztos, de próbáld tartani magad és szerintem ne fogadd vissza többet, mert hasonló eset már nem először történt meg sőt, nem is másodjára, ha jól értem, úgyhogy szinte biztos, hogy nem is ez lenne az utolsó eset. Nincs esélyed vele a boldogságra.

2013. máj. 2. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!