Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Óriásit csalódtam ma 20 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óriásit csalódtam ma 20 év után a páromban. Hogy lehet ezt kiheverni?

Figyelt kérdés

Ma reggel közölte a barátnőm(43), hogy egy nálánál 10 évvel fiatalabb pasival csal már több hónapja.

Ő bolti eladó, a pasi meg valami beszállító.

Elmondása szerint azért jött be neki a srác, mert azt mondta neki, hogy "sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál és milyen szép".

Ennyi elég egy nőnek ahhoz, hogy feladjon mindent? Számtalan hasonló bókot minden nő kap, de az értelmesebbje, ezt a helyén tudja kezelni gondolom.

20 évig, a tenyeremen hordoztam és mindent megkapott úgy, hogy ráadásul a teljes keresetével is azt csinált amit akart. Soha egyetlen fillért sem adott bele a rezsibe.

(Azért jól esett volna, ha néha kifizet egy-egy csekket, de szerencsére nem voltam rászorulva.)

Az igazsághoz tartozik, hogy már két vagy három esetben is volt, hogy lelépett hosszabb-rövidebb időre, de -sajnos- mindig visszafogadtam.

Igen komoly egzisztenciát biztosítottam. A fél világot bejártuk. Pl. csak tavaly, háromszor vittem el nyaralni valamelyik tengerpartra.

Az egészet telefonon közölte velem ma reggel.

A záró mondata az volt, hogy "lelép, mert most már élni akar" !

(Segítséget, együttérzést kérek és nem leoltást.)

2013. máj. 2. 18:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

19:00

"Ilyet sem hallottam még, hogy valahol nem a nő intézi a pénzügyeket"

Bocs, de attól, hogy nő valaki, még nem biztos, hogy ért hozzá.

Amúgy mindent én teremtettem elő anyagilag, neki viszont minden pénz kifolyt a kezei közül.

2013. máj. 2. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Én csak annyit mondok örülj hogy megszabadultál tőle!
2013. máj. 2. 19:26
 13/14 A kérdező kommentje:
Na átrakták a kiírásomat a szex rovatba, a 10 évesekhez...
2013. máj. 2. 19:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez a nő nem volt hozzád való, hidd el, jobb is, hogy megszabadultál tőle (tudom, ilyenkor nem így érzi az ember, de talán még mindig jobb, mintha akkor derült volna ez ki, amikor már "túl késő"). A normális nők összetennék a kezüket, ha olyan pasijuk/férjük lenne, mint amilyen te vagy. És hidd el, most emiatt lehet nehéz elhinni, de igen is léteznek olyan nők, akik képesek hűségesek maradni párjukhoz, és értékelik, amit kap a másiktól. De sajnos te pont nem ilyet fogtál ki. Szerintem ő ezt még meg fogja bánni, de akkor erősnek kell lenned és ezúttal már nem szabad visszafogadnod, csak így fog tanulni a hibájából.
2013. máj. 2. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!