Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnöm mostanában állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnöm mostanában állandóan egy jóképü férfi munkatársáról beszél, dicséri. Olyan mintha nekem dicsekedne vele vagy ilyesmi. Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt, közel a harminchoz. Jó a kapcsolatunk, mindent megbeszélünk, közös otthonunk van. A szexuális életünk is jó.

Ez a munkatársa egy férfi szemmel is nagyon jóképü, szálkás izomzatú portugál srác (úgy néz ki mint aki egy reklámból lépett ki). Minden csaj odavan érte, több nagyszájú munkatársa is flörtöl vele (többük házas!). Szóval az a férfi, akiért a nök 99%-a odavan. És még jó fej is, rendes.

Mostanában a barátnöm gyakran szóba hozza. Elötte 2 évig nem is beszéltünk róla soha. Most meg napi szinten. Meséli hogy mi volt vele, hol nyaralt a srác, milyen ügyesen megoldott a munkában ezt meg azt. Folyton nekem dicsérgeti. Olyan mintha nekem vágna fel vele, mint amikor a csajok egymás közt célozgatnak egy pasira.

Nem akarok rárontani, annak jó vége nem lenne. Úgyse mondaná meg az igazat. Régen alig sminkelt, most meg sminktanfolyamra jár, úgy megy munkába, úgy öltözik mint aki buliba megy.

Eltünni nem szokott, nincsenek furcsa útjai, barátnös bulik, stb. Minden idöt együtt töltünk.

Szerintetek megcsalhat vele? Vagy meg akar (csak mondjuk a srácot nem érdekli) Barátok mint közösek, így öket nem tudom megkérdezni, félek hogy visszamondják neki (volt már rá példa)

2016. szept. 16. 08:56
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk együtt ... Veszekedés volt és elment. Hazaköltözött a szülővárosába, azóta nem is érdekell mit csinál. Nem tudtam meg azt se mi volt azzal a sráccal.

Indoknak azt mondta a szüleinek hogy nem vettem feleségül, amire mindenki helyeselt. Akikor megkértem akkor meg nemet mondott mert neki az nem fontos, nem akar házasodni, behány tőle. Na mindegy is.

2017. máj. 8. 11:43
 22/24 anonim ***** válasza:
76%

Köszi a választ. Akkor túl jó voltál hozzá. Másravágyott úgy látszik. Majd veri a fejecskéjét még a falba, reméljük az élet "meghálálja" még neki! ;)

Neked meg hozzádillő barátnőt kívánok!

2017. máj. 8. 12:21
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. máj. 8. 12:25
 24/24 anonim ***** válasza:

Van olyan, hogy két ember nem illik össze, de lehetett volna őszinte veled a volt barátnőd. Ez alap, ennyi mindenkinek jár, ha nem szeretem, ha behányok a fejétől, akkor is.

Nagyon sajnálom, hogy így alakult. De biztos lesznek még vidámabb sztorijaid.

2017. máj. 8. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!