Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnöm mostanában állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnöm mostanában állandóan egy jóképü férfi munkatársáról beszél, dicséri. Olyan mintha nekem dicsekedne vele vagy ilyesmi. Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés

8 éve vagyunk együtt, közel a harminchoz. Jó a kapcsolatunk, mindent megbeszélünk, közös otthonunk van. A szexuális életünk is jó.

Ez a munkatársa egy férfi szemmel is nagyon jóképü, szálkás izomzatú portugál srác (úgy néz ki mint aki egy reklámból lépett ki). Minden csaj odavan érte, több nagyszájú munkatársa is flörtöl vele (többük házas!). Szóval az a férfi, akiért a nök 99%-a odavan. És még jó fej is, rendes.

Mostanában a barátnöm gyakran szóba hozza. Elötte 2 évig nem is beszéltünk róla soha. Most meg napi szinten. Meséli hogy mi volt vele, hol nyaralt a srác, milyen ügyesen megoldott a munkában ezt meg azt. Folyton nekem dicsérgeti. Olyan mintha nekem vágna fel vele, mint amikor a csajok egymás közt célozgatnak egy pasira.

Nem akarok rárontani, annak jó vége nem lenne. Úgyse mondaná meg az igazat. Régen alig sminkelt, most meg sminktanfolyamra jár, úgy megy munkába, úgy öltözik mint aki buliba megy.

Eltünni nem szokott, nincsenek furcsa útjai, barátnös bulik, stb. Minden idöt együtt töltünk.

Szerintetek megcsalhat vele? Vagy meg akar (csak mondjuk a srácot nem érdekli) Barátok mint közösek, így öket nem tudom megkérdezni, félek hogy visszamondják neki (volt már rá példa)

2016. szept. 16. 08:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha megcsalni nem is csal meg, de hogy valamit erez a pasi fele, az biztos, most allitsd ezt meg, mert kesobb lehet nem fogod tudni. Nem azert,mert feltetlenul fizikalisan megcsal, hanem annyira piedesztalra emeli azt a pasit, hogy az o szemeben te egy senki leszel ahhoz a masik srachoz kepest es ez a megcsalastol fuggetlenul kinyirja a kapcsolatot.
2016. szept. 16. 14:31
 12/24 anonim ***** válasza:
52%

Nyilvánvalóan tetszik neki, de szerintem nem csalna meg. Az mondjuk benne van, hogy féltékennyè akar tenni vele, de szerintem nem csalna meg.

28N

2016. szept. 16. 17:30
 13/24 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk ugyanígy kezdődött férjem részéről. Milyen kedves a kolléganő. Milyen balf×sz férje van,milyen nehéz neki vele. Pedig milyen kedves,aranyis kis nő. Aztán egy idő után már nem beszélt róla. Utólag tudom,hogy akkor már csalt vele. Utólag összeállt a kép. Új ruhák kellettek neki,minden reggel indulás előtt borotválkozás,fürdés(előtte ráért csak előző este) új parfüm,rágózni kezdett de csak melóban. Több pénz kellett kávéra melóba...tartsd nyitva a szemedet.
2016. szept. 24. 19:53
 14/24 anonim ***** válasza:

#13-nak a történetét már többször láttam is. Csak fordított felállásban.

Megvan még a csaj, vagy lelépett már?

2016. szept. 24. 23:07
 15/24 anonim ***** válasza:
Egyértelmű tetszeni akar a pasinak és sztem is lehetett flört màr közöttük !Lehet hogy a bnőd nem vette komolyan a dolgot de később màr komolyodhatott a dolog olyannyira hogy nem neked akar tetszeni!A màsik verzió hogy esetleg így akarja felhívni magàra a figyelmet màrmint feléd hogy vedd észre nem tudom hogy mennyire foglalkozol a bnőddel mert ha nem hanyagolod el akkor sztem itt nem teljesen rajtad múlik a dolog !
2016. szept. 25. 22:51
 16/24 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy én mindent megteszek a kapcsolatban.

Nem vagyok az az elkényelmesedö, mackónadrágban sörözö fajta. Megyünk mindenhova, kapja az ajándékokat, meglepetés vacsorát, wellnesst. Mindezt értelmes mennyiségben, nem mászok a nyakára. Lehet az a gond, hogy kis önbizalmú alapjáraton, soha nem volt hasonló pasija mint a munkatársa és most élvezi hogy egy ilyen külsejü srác akire mindenki hajt esetleg neki csapja a szelet?

Tehetetlen vagyok, többet nem tudok tenni. Csak tetteket tudok csinálni mint eddig, magamból kifordulni nem tudok. Nem leszek hirtelen jóképü meg szálkásan 90kg (én is sportolok, jó formában vagyok, de ö olyan mint aki napi 4 órát van a kondiban). Magasabb sem leszek. Mindenképpen beszélnem kell vele, csak nagyon jól tud terelni, mindent ellenem tud forgatni. Ha elkezdem mondani neki, valószínüleg 3 perc múlva nekem kell majd bizonygatnom hogy nincs senkim.

2016. szept. 26. 09:27
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez a csaj, h...re vesz téged. Csak azért nem dobott még ki, mert sokat költesz rá. Ha meg amúgy sem egyenes, akkor úgysincs jövője. Jobban jársz, ha nézel egy másikat.

Csak, nyíltan egyenesen, kérdezd meg tőle, hogy megcsalt-e már? És, hogy megfog-e? Mindegy mit válaszol, igent/nemet, a reakciója, testbeszéde a fontos. Csak váratlanul érje a kérdés, legyen időtök beszélgetni, és figyeld minden rezzenését.

2016. szept. 28. 08:14
 18/24 anonim ***** válasza:
65%
14-es: már eltűnt de azért bemártottam előtte a férjénél. Csak hogy ne legyen már olyan nyugodtan a fészekben. Volt baj ott is.
2016. szept. 29. 21:56
 19/24 anonim ***** válasza:
76%
Akkor derül ki hogy mennyire szeret téged ez a csaj ha visszabb veszel pl nincs wellness buli stb Csak akkor hordozod a tenyereden ha viszàbb vesz a viselkedésén és nem emlegeti azt a sràcot!Valamit valamiért!
2016. okt. 11. 22:42
 20/24 anonim ***** válasza:
Hol tart most a történet?
2017. máj. 7. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!