Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek is túlreagálom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is túlreagálom a helyzetet és hisztis pitsa vagyok?

Figyelt kérdés

Tegnap barátom egy házi buliban csókolózott egy csajjal akivel már régóta jó baráti viszonyban vannak.

Ma reggel vallotta be.Sokat ittak és mindketten be voltak csípve. Mondtam neki, hogy ez nem mentség.

Mérges lettem,kiabálni kezdtem majd hazamentem.

Egy csomó nem fogadott hívásom van tőle, rengeteg SMS amiben könyörög, hogy beszéljük meg, ne legyek ennyire hisztis pitsa, nem kell túlreagálni a helyzetet.

Most komolyan túlreagálnám? Látni se bírnám nemhogy beszélni vele!

2016. szept. 9. 15:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%

Nekem sem férne bele a csókolózás és erre sem a buli, sem az alkohol nem mentség, igazad van.

A dolog másik oldala viszont az (főleg, ha együtt éltek, közös otthonotok van stb.), hogy az sem megoldás (legfeljebb azonnali dühlevezetés), hogy egy szó nélkül elrohansz és durcáskodsz, nem lehet elérni téged.

Még ha hibázott is (mert hibázott) részedről sem normális így viselkedni, kommunikálni.

Ha csillapodott a dühöd és képes vagy ordítozás nélkül, normális hangnemben beszélni, akkor azért meg kellene próbálni megtenni, akkor is, ha szakítás a vége.

Ennyit egy kapcsolat lezárása okán is megérdemel mindenki.

(azt nem minősítem, hogy téged nevezett, kritikán aluli, ettől függetlenül én a helyedben természetesen találkoznék vele, meghallgatnám amit mondani szeretne, feltenném a kérdéseimet és elegánsan, nyugodtan rendezném a soraimat, összepakolnám a holmiját vagy az enyémet és költözés lenne a vége).

Kiabálással, elrohanással én még nem láttam eredményesen megoldani egyetlen helyzetet sem, csak elmérgesedni.

Nem kell a szintjére lesüllyedni, lehet méltósággal is szakítani.

Minden jót:

39N

2016. szept. 9. 15:39
 12/18 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem élünk együtt.

Nálam már egy csók is megcsalás. Az ittas állapot nem mentség akárki mit mond.

Még szép,hogy bevallotta. Így is úgy is megtudtam volna a közös ismerősök révén.

2016. szept. 9. 16:00
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Azóta ugye már nem a barátod?
2016. szept. 9. 16:12
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Jól nyomja a srác.:) Lesmárolja a random csajt bepiálva, majd benyögi a barátnőjének a tegnap esti love storyt, aki erre megharagszik rá, ő pedig további puhításképpen "hisztis pitsának" nevezi. Igazi úriember. A kérdező megfogta az Isten lábát.

(Kedves Kérdező! Nem, nem reagálod túl.)

2016. szept. 9. 20:05
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
#10es vagyok. Basszus. Mire elküldtem a választ jött egy új válasz. Szóval én legjobbra nem a #9esre hanem a #8asra gondoltam.. :/ :)
2016. szept. 9. 22:45
 16/18 anonim ***** válasza:
59%

Nos... Lehet én vagyok UFO, de én még ittasan is tudom, hogy kit szeretek, kivel vagyok együtt!

Nem reagálod túl. Mivel őszinte volt, még menthető a helyzet(mondjuk szerintem nálam a szakítás felé billenne a mérleg nyelve), de várjatok vele, nyugodjatok meg előbb mindketten.

A lánybarátok meg mindig veszélyesek, akkor is, ha nem tűnnek annak. Vigyázni kell velük.

Mondjuk valamire kíváncsi vagyok: ha te csókolóztál volna egy sráccal, akivel ráadásul már elég régóta ápoltok jó baráti viszonyt, ő nem lenne 'hisztis?'

20/L

2016. szept. 10. 11:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki részeg, az nem mentség! Ezek után, ha visszafogadod benned lesz, hogy mi van ha elköveti újra ezt a hibát?! Kissé félve fogod a következő bulijára engedni..legalábbis magamból kiindulva..HA nagyon harcol érted, és azt érzed ő az igazid, bocsáss meg neki, adj egy második esélyt neki.

20/L

2016. szept. 10. 12:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy ha megbocsajtasz, akkor minden csaj haverjaval kapcsolatban ott lesz benned a kis ordog hogy a legkozelebb ha pial kire maszik ra.
2016. szept. 10. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!