Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki mit gondolna, ha a párját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit gondolna, ha a párját rajta kapná, hogy szexpartnert keres?

Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 21:44
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
29%
Emberek lehet hogy régebb óta fel van regisztrálva nem kell egyből kivágni hanem megnézni mikor volt utoljára online vagy csinálni magatoknak kamu profilt hogy vissza ír e és ha ugen mit
2016. szept. 7. 22:32
 12/33 anonim ***** válasza:
0%
*igen
2016. szept. 7. 22:32
 13/33 anonim ***** válasza:
75%

Itt ül a párom mellettem, megmutattam neki a kérdést..

Én: te meghalnál

Ő: Tudom,de soha nem tennék veled ilyet.

Én: Miért más milyet igen?

Ő: Hülye vagy?! Ilyen jó nőt sehol nem találni,mint te.

Azt gondolnám,hogy valami nincs meg bennem,amit ezért másban keres,és hogy nem kielégítő a szexuális életünk.

Egyébként szakítanék vele,de nem tudom, hogy reagálnám le.

2016. szept. 7. 22:33
 14/33 anonim válasza:
87%
Hogy érted, hogy szexpartnert keres? Pl.: làttàl konkrét üzenetet vagy csak annyit, hogy ilyen oldalra tévedt?
2016. szept. 7. 22:35
 15/33 anonim ***** válasza:
7%
senki se tulajdona senkinek
2016. szept. 7. 22:38
 16/33 anonim ***** válasza:
91%

Egy átlagos férfi esetében megérteném, mivel én aszexuális vagyok, így ha lennének a barátomnak ilyen jellegű igényei, én nem tudnám kielégíteni őket, tehát muszáj lenne mást keresnie.

Viszont a párom is aszexuális, úgyhogy eléggé furcsának tartanám, ha szexpartnert keresne. Azt hiszem, nekünk nem nagyon lesz ilyen problémánk :)

2016. szept. 7. 22:43
 17/33 anonim ***** válasza:
51%
és ha más aszexuálist keresne az megcsalás?
2016. szept. 7. 23:02
 18/33 anonim ***** válasza:
0%

En kirugnam. Mar volt ilyen es aznap kirugtam azt az elettarsamat. Szexfuggo vagyok, barmit megteszek az elettarsamnak , amit csak kepes vagyok az agyban. Ezert lenme teljesen igazsagtalan.

N

2016. szept. 7. 23:02
 19/33 anonim ***** válasza:

meglepődnék

amúgy meg semmit

2016. szept. 7. 23:09
 20/33 Noblesse Oblige ***** válasza:
78%
Meglepődnék, mert igazából én tárgyalóképes partner vagyok a nemi vágyakat illetően. Szóval furcsállanám, hogy nem megbeszéltük előbb, hanem cselekedet.
2016. szept. 7. 23:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!