Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan vészeljük át ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vészeljük át ezt az időszakot? Mi tévők legyünk?

Figyelt kérdés

Barátnőm még a kapcsolatunk elején megcsalt az egyik tanulótársával ("csak csók volt" de nekem az is sok) utána pedig még folytatták a barátságukat de többet nem találkoztak. Végül megtudtam, és nagyon összevesztünk, nagyon nehéz volt túltenni magunk rajta, egyáltalán hogy tényleg akarjuk e még a kapcsolatot az volt nehéz kérdés. Együtt maradtunk de a tüske még mindig bennem van, azóta se dolgoztam fel.

Azóta kerülöm az iskoláját és mindent ami ahhoz kapcsolódik. Most viszont jön a szalagavatója, és velem szeretne táncolni de én meg nem akarok elmenni.

Ő róla illetve az osztályáról szól ezt tudom, és nem rólam, de akkor is annyira megalázónak érzem és kínos, nem akarok összefutni azzal a taggal, elég volt nekem így is a megaláztatás.

Nem tudom mi tévő legyek.

2016. szept. 1. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha megbánta a barátnőd, h megtörtént, akkor valahogy erre alapozz! :) Ha meghívott a szalagavatóra (ami egy nagy esemény számukra), azt azért tette, mert szeretné ha te is vele osztoznál az örömében! Büszkélkedni szeretne veled! HA SZERETED, akkor elmennék vele. Azért is megmutatnám a kis féreg hapsinak, h "igen, megcsókoltad, de az én kezemet fogja!" :)
2016. szept. 1. 19:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben akkor szakítottam volna, amikor megtudtam.
2016. szept. 1. 19:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is szakítottam volna vele, amikor megtudtam. Pont azért ami most van. Még mindig ezen rágod magad, nem léptél túl rajta, tüske van benned. Elárulom neked, hogy ez az érzés soha nem fog elmúlni. Megcsalt, és ez mindig ott fog motoszkálni a fejedben.
2016. szept. 1. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy jártam én is, csak az én barátnőm dugott is a haverjával. Nem dobtam ki, próbálom menteni a kapcsolatunkat de nem könnyű.
2016. szept. 1. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!