Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha utálom a randizós-ismerkedős időszakot?
Nekem ez a pár hét/hónap csak nyűg és szenvedés.. :S Mindenki a környezetemben ezt az időszakot sírja vissza, de szerintem a legjobb a kapcsolat kezdete után 1-2 évvel, mikor már teljesen lazán megvan egymás mellett a 2 ember. Az ismerkedés csak bizonytalanság és (sokszor hiábavaló) vágyakozás... Nem lehet az ember teljesen nyitott, nem engedheti el magát, nem bízhat a másikban... Az ismerőseim kb bolondnak néznek, amiért így gondolkozok.
Van más is, aki nem szereti ezt az időszakot, vagy csak én vagyok ilyen defektes?
21/L
egyetértek veled, én azt szeretem amikor már ismerkedéskor is tök lazán viselkedünk egymással és nem az van, hogy zavarban vagyunk, meg meg sem merünk szólalni
mondjuk az más kérdés, hogy nekem nagyon nincs szerencsém a lányokkal :D
Én is így vagyok, főleg a leges legeleje, amikor kicsit ciki ez az egész, és csak a tipikus sablon kérdések jutnak az eszedbe. Néha jó lenne ezen pik pakk túllendülni, és egyből kötetlenül beszélgetni.
Esetleg lenne kedved ehhez?
Jaja. Ezt a részt àt lehetne ugorni. Mindig a lehető legjobban kinézni,ne merjen a nő menzeszkor felpuffadni meg pattanàsos lenni,jajj alapozò kell,stb...Vigyâzni minden elejtett szòra,mert a màsik nem ismer,lehet,amit te viccnek szàntàl,ő vérig sértődik...Nem tudod elengedni magadat,programok àllandò szervezése,télen megfagyni a mozi előtt, nyàron nehogy lelapuljon hatalamas hajunk,:-):-):-):-):-)
Nem mondhatsz bàrmit,nem lehetsz laza és önmagad...
Fù,de utàlnivalò egy dolog. De sajna muszàj. Mert az ùgy nem lehet,hogy mész az utcàn,talalkozol valakivel,és mivel Neked teremtette az Èg,àsò-kapa-nagyharang.Bàr ìgy lenne:-)
Azta, azt hittem tényleg csak én vagyok ilyen :D
Hát, én sminket hasonló okok miatt soha nem használok, de a lényeg az nálam is megvan.
Én általában valami ismerősömbe "szeretek bele" :D Eddig olyanokkal is jöttem össze, akikek eleve ismertem, pl 4 éve osztálytárs, stb :D A rekord 1 hét ismertség után, de akkor tényleg össze voltunk zárva éjjel-nappal 1 hétig, és egyértelmű volt, hogy csomó közös van bennünk :D A randizás abszolút nem jön be :/
Én is utálom,meg már unalmas is....Én annyiszor átbeszéltem már,hogy ki merre hány ember,hogy szinte oda se figyelek már amikor mondják :D
De mondjuk ehhez szerintem hozzátartozik az is,hogy szinte csak ismerkedek és nem jön össze senkivel :(
Normális. Én sem rajongok érte. Ez a parancsszóra, csettintésre való mesélj magadról, mi a kedvenc filmed, zenéd, sportod, gyerekkori élményed, helyeid, stb. nem az én stílusom. Inkább akkor megragadni magunktól egy mélyebb témát, és akkor azon filózni. Persze a fentiekre is szükség van, de inkább olyan módon, amikor így magától jönnek majd ezek a gondolatok, beszélhetnékes pillanatok már járás alatt.
És fontos: a jó beszélgetésekhez nem kellenek kérdések. Vagy nem mindig, azon küszködve, hogy fent maradjon a társalgás.
Eleve a randikon úgyis mindenki megpróbálja lehengerelni a másikat, és valahogy el akarják tusolni a negatívabb személyiségvonásokat. Nem azt mondom, hogy írd le magad a másik előtt, de legyen őszinte a beszélgetés, ha valamiben nem egyeznek a nézeteink, véleményünk, inkább az elején derüljön ki, mint x idő járás után. Ezért tartom fontosnak a szexről való beszélgetést is már az elején, mert kiderül, ki milyen hozzáállású ehhez a területhez is, meg az erotikus tartalmú poénok elsütését néha csinálom (persze nem eleső talin), mert ebből is leveszem, mennyire laza, játékos, nyitott a lány. Ha nem érti ezen poénokat (SEM), vagy nem akarja érteni direkt, és meg kell magyaráznom az általános tartalmú poénok mellett őket is, akkor felejtős.
Szeretem a csípkelődést :P
Én se szeretem a bizonytalanság miatt mert nem tudom hogy tetszek e a másiknak vagy esetleg mással is ismerkedik közben. Sajnos sok lány kikosarazott már.
25f
Detto en is ilyen vagyok. En pl. a legutobbi randimon siman beszeltem volna komolyabb temakrol is (pl. vilag hirek vagy politika), de aztan megse hoztam fel. Nem is lett az egeszbol semmi.
Az ilyen klise kerdesek, hogy mit szeretsz csinalni meg unalmas nekem.
Szerintem komoyabb temakban lehet megismerni a masik ember gondolkodasat.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!